Zetly werkt aan een revolutionair alles-in-één sportplatform

Date:

Share post:

Zetly biedt 12 Player en Away Games in combinatie met Play to Earn-oplossingen.

Tallinn, Estland – Zetly OU, het Pools-Estse bedrijf werkt aan een platform dat de wereld van fanbetrokkenheid in de sportclub opnieuw zal definiëren. De innovatie combineert het creëren van nieuwe inkomstenbronnen voor clubs en federaties door hun interne valuta uit te geven: clubtokens. Het product creëert ook bedrijfsstrategieën op basis van nieuwe manieren om de gemeenschap te betrekken. Om de markt te domineren, zet Zetly in op onderwijs, het plannen van de Zetly Academy, het opleiden van clubs, sportorganisaties en atleten.

De nieuwe realiteit voor competities, federaties en sportclubs

Om het probleem van complexe communicatie op te lossen, heeft Zetly hun basismodule van het All in One Platform – Sport Module aangekondigd. Het is opgedragen aan sportfans en clubs. Met een dergelijke technologie kunnen clubs en federaties hun fanbetrokkenheid naar een ander niveau tillen door hun eigen utility-tokens te creëren en uit te geven. Trouwens, Zetly erkent het probleem van het gebrek aan goede interne en externe communicatie in sportclubs. De Sport HUB die door Zetly wordt aangeboden, maakt het mogelijk om applicaties te lanceren die zijn uitgerust met een CMS-systeem voor het beheren van de communicatie met alle belanghebbenden en fans. Sport HUB zal voornamelijk worden uitgerust met een lanceerplatform voor het maken van digitale NFT-collecties en zal ook volledig worden geïntegreerd met het wereldwijde Zetly-platform. Om digitale handel tussen virtuele goederen mogelijk te maken, is een speciale marktplaats voorbereid voor sportverzamelobjecten.

De realiteit van digitale verzamelobjecten

Over Marketplaces gesproken – de NFT’s in de blockchain-ruimte hebben de afgelopen maand een enorme vlucht genomen. OpenSea heeft zijn personeelsbestand in minder dan 2 jaar met 1100% gegroeid. Er zijn echter geen kwaliteitsoplossingen die een vriendelijke infrastructuur bieden voor beide: NFT-tokens maken en verkopen in de sportniche. Hier komt de Zetly NFT Creator uit het bos.

“Dankzij deze module kunnen platformgebruikers digitale NFT-content maken en verkopen vanaf één platform” – wijst Michal Glijer, CEO en mede-oprichter van Zetly.

P2E-oplossingen gebruiken voor de betrokkenheid van de gemeenschap

Om de gemeenschap verder te betrekken, brengen sommige sportfederaties eenvoudige P2E-mobiele games uit die hun fans graag spelen. Een tool geven om de kennis over de passie van fans te verbreden is essentieel. Het probleem is dat elke club, federatie of competitie fans heeft, maar er bestaat geen entiteit om hen te helpen de blockchain- en P2E-ruimte te verkennen voor verdere betrokkenheid. Zetly vult de marktkloof en biedt 12 Player en Away Games in combinatie met Play to Earn-oplossingen. Met oplossingen voor uitwedstrijden kunnen fans hun kennis zowel virtueel als live uitbreiden. Fans kunnen ook kennismaken met spelers die belangrijk waren voor deze club. Mensen die besluiten om met hun club weg te spelen, kunnen hetzelfde doen. Geïmplementeerde gamification-oplossingen om banden op te bouwen met de gemeenschap van elke club.

De dichtstbijzijnde toekomst

Onlangs heeft het Zetly-team tientallen partnerschappen getekend met sportorganisaties, technologie, juridische en financiële bedrijven. Momenteel bereiden ze zich voor om hun tokens uit te geven op verschillende prestigieuze Launchpads en om op CEX te worden genoteerd om hun visie uit te breiden.

Media contact

Merk: Zetly OU

Contactpersoon: Krystian Dryniak

E-mail: contact@zetly.io

Website: https://zetly.io/nl/

Original Source: https://thecoinrise.com/zetly-is-working-on-a-revolutionary-all-in-one-sport-platform/

Author : Armands Bite

Related articles

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...

Análise de preço do Bitcoin para 24 de março de 2023

Análise de preço do Bitcoin para 24 de março de 2023, bitcoina primeira maior criptomoeda baseada em capitalização...