Zetly lucrează la o platformă sportivă revoluționară All-In-One

Date:

Share post:

Zetly oferă jocuri pentru 12 jucători și jocuri în deplasare în combinație cu soluții Play to Earn.

Tallinn, Estonia – Zetly OU, compania polono-estonă lucrează la o platformă care va redefini lumea angajamentului fanilor în clubul sportiv. Inovația combină crearea de noi surse de venit pentru cluburi și federații prin emiterea monedei lor interne – jetoane de club. Produsul creează, de asemenea, strategii de afaceri bazate pe noi moduri de a implica comunitatea. Pentru a domina piața, Zetly pariază pe educație, planificarea Academiei Zetly, educarea cluburilor, organizațiilor sportive și sportivilor.

Noua realitate pentru ligi, federații și cluburi sportive

Pentru a rezolva problema comunicării complexe, Zetly și-a anunțat modulul de bază al Platformei All in One – Modulul Sport. Este dedicat fanilor și cluburilor sportului. Cu o astfel de tehnologie, cluburile și federațiile își pot muta implicarea fanilor la un alt nivel, creând și emitând propriile jetoane de utilitate. În plus, Zetly recunoaște problema lipsei unei comunicări interne și externe adecvate în clubul sportiv. Sport HUB oferit de Zetly va permite lansarea aplicațiilor echipate cu un sistem CMS pentru gestionarea comunicării cu toate părțile interesate și fanii. Sport HUB va fi echipat în principal cu o platformă de lansare pentru crearea colecțiilor digitale NFT și va fi, de asemenea, complet integrat cu platforma globală Zetly. Pentru a permite tranzacțiile digitale între bunuri virtuale, este pregătită o piață dedicată pentru obiectele de colecție sportive.

Realitatea obiectelor de colecție digitale

Apropo de piețe – cele NFT din spațiul blockchain au crescut în ultima lună. OpenSea și-a crescut forța de muncă cu 1100% în mai puțin de 2 ani. Cu toate acestea, nu există soluții de calitate care să ofere o infrastructură prietenoasă ambilor: creați și vindeți jetoane NFT în nișa de sport. Iată de unde iese Zetly NFT Creator din pădure.

„Datorită acestui modul, utilizatorii platformei vor putea să creeze și să vândă conținut digital NFT de pe o singură platformă” – arată Michal Glijer, CEO și Co-fondator Zetly.

Utilizarea soluțiilor P2E pentru implicarea comunității

Pentru a implica și mai mult comunitatea, unele federații sportive lansează jocuri mobile P2E simple pe care fanii lor le place să le joace. Oferirea unui instrument pentru a extinde cunoștințele despre pasiunea fanilor este esențială. Problema este că fiecare club, federație sau ligă are fani, dar nu există nicio entitate care să-i ajute să exploreze spațiul blockchain și P2E pentru a desfășura un angajament suplimentar. Completând golul de pe piață, Zetly oferă jocuri pentru 12 jucători și jocuri în deplasare în combinație cu soluții Play to Earn. Soluțiile Away Games permit fanilor să-și extindă cunoștințele atât virtual, cât și live. Fanii pot cunoaște și jucători importanți pentru acest club. Oamenii care decid să joace cu clubul lor pot face același lucru. Am implementat soluții de gamification pentru a construi legături cu comunitatea fiecărui club.

Viitorul cel mai apropiat

Recent, echipa Zetly a semnat zeci de parteneriate cu organizații sportive, companii tehnologice, juridice și financiare. În prezent, ei se pregătesc să-și emită jetoanele pe mai multe Launchpad-uri prestigioase și să fie listați pe CEX pentru a-și extinde viziunea.

Contact media

Marca: Zetly OU

Contact: Krystian Dryniak

E-mail: contact@zetly.io

Site: https://zetly.io/en/

Original Source: https://thecoinrise.com/zetly-is-working-on-a-revolutionary-all-in-one-sport-platform/?rand=1302

Author : Armands Bite

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...