Teku Client Versiunea Bellatrix și Actualizarea Mainnet v22.8.1

Date:

Share post:

Actualizarea v22.8.1 a fost lansată pentru toți utilizatorii Ethereum (ETH) Mainnet în așteptarea Merge. Inclus în actualizarea care a fost eliberată de către clientul ETH 2.0 pentru staking instituțional Teku, este upgrade-ul Bellatrix și configurația de tranziție Merge.

Deoarece Merge are de-a face cu o tranziție de la Proof-of-Work (PoW) la proof-of-stake (PoS), toate actualizările nodurilor Mainnet trebuie să fie efectuate pe versiunea Teku.

Teku este un client Ethereum 2.0 conceput și dezvoltat pentru a găzdui și a oferi soluții instituționale și de securitate.

În special, designul său este astfel încât să ofere opțiuni de miză utilizatorilor săi. Limbajul de programare al acestui instrument ETH este Java, iar întreținerea sa este executată de aceeași echipă din spatele clientului ether Apache 2.0 open-source, Hyperledger Besu.

Bellatrix, care este stratul de consens, este prima fază de actualizare care începe lansarea Merge. Va trebui să treacă o perioadă de 14 zile între activarea upgrade-ului Bellatrix și lansarea Merge. Această perioadă va permite rețelei să atingă dificultatea totală a terminalului (TTD) necesară pentru a iniția fuzionarea.

În prezent, TTD tentativă este de 58.750.000.000.000.000.000.000 și supus ajustării în funcție de rezultat, atunci când este în cele din urmă infuzat în eliberarea unui client.

După cum a anunțat Teku, activarea upgrade-ului Bellatrix este programată să aibă loc pe 6 septembrie. Prin urmare, toți utilizatorii ETH Mainnet sunt de așteptat să fi inițiat toate upgrade-urile înainte de activarea Bellatrix.

Odată ce Bellatrix a fost activat, câteva valori de configurare vor fi permise și actualizate pentru a muta parametrii de penalizare la valorile lor finale de securitate maximă. Execuția tranzacției ExecutionPayload va fi adăugată și la lanțul de semnalizare. Cele mai multe dintre responsabilitățile validatorului nu vor fi modificate.

Speculații în jurul fuziunii

Se preconizează că Merge va fi lansat în sfârșit pe 15 septembrie. Au existat mai multe concepții greșite cu privire la fuziune. Printre astfel de concepții greșite se numără faptul că fuziunea va duce la reducerea taxelor de gaz.

Fundația Ethereum a răspuns că acest lucru este neadevărat. De asemenea, publicul crede că tranzacțiile vor fi efectuate cu o viteză mai rapidă după Merge, o altă falsitate pe care Fundația Ethereum a clarificat-o.

Merge este un eveniment foarte așteptat și, printre multe impulsuri, este obligat să facă din rețeaua Ethereum un protocol în general mai utilizabil.

Original Source: https://thecoinrise.com/teku-client-release-bellatrix-and-mainnet-update-v22-8-1/?rand=1302

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...