Teku Client Release Bellatrix And Mainnet Update v22.8.1

Date:

Share post:

Η ενημέρωση v22.8.1 κυκλοφόρησε για όλους τους χρήστες του Ethereum (ETH) Mainnet εν αναμονή της Συγχώνευσης. Περιλαμβάνεται στην ενημέρωση που ήταν απελευθερώθηκε από τον πελάτη ETH 2.0 για θεσμικό ποντάρισμα Teku, είναι η διαμόρφωση μετάβασης αναβάθμισης και συγχώνευσης Bellatrix.

Δεδομένου ότι η συγχώνευση έχει να κάνει με μια μετάβαση από το Proof-of-Work (PoW) στο proof-of-stake (PoS), όλες οι αναβαθμίσεις κόμβου Mainnet πρέπει να πραγματοποιηθούν στην έκδοση Teku.

Το Teku είναι ένας πελάτης Ethereum 2.0 που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να φιλοξενεί και να προσφέρει θεσμικές λύσεις και λύσεις ασφάλειας.

Σημειωτέον, ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που παρέχει επιλογές πονταρίσματος στους χρήστες του. Η γλώσσα προγραμματισμού αυτού του εργαλείου ETH είναι η Java και η συντήρησή του εκτελείται από την ίδια ομάδα πίσω από τον ανοιχτού κώδικα πελάτη Apache 2.0 ether, Hyperledger Besu.

Το Bellatrix, το οποίο είναι το επίπεδο συναίνεσης, είναι η πρώτη φάση αναβάθμισης που ξεκινά την εκκίνηση του Merge. Θα χρειαστεί να περάσει μια περίοδος 14 ημερών μεταξύ της ενεργοποίησης της αναβάθμισης Bellatrix και της έναρξης της συγχώνευσης. Αυτή η περίοδος θα επιτρέψει στο δίκτυο να επιτύχει την απαιτούμενη συνολική δυσκολία τερματικού (TTD) για την έναρξη της Συγχώνευσης.

Επί του παρόντος, η δοκιμαστική TTD είναι 58.750.000.000.000.000.000.000 και υπόκειται σε προσαρμογή ανάλογα με το αποτέλεσμα, όταν τελικά εγχυθεί στην απελευθέρωση ενός πελάτη.

Όπως ανακοίνωσε η Teku, η ενεργοποίηση της αναβάθμισης του Bellatrix έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου. Επομένως, όλοι οι χρήστες του ETH Mainnet αναμένεται να έχουν ξεκινήσει όλες τις αναβαθμίσεις πριν από την ενεργοποίηση του Bellatrix.

Μόλις ενεργοποιηθεί το Bellatrix, μερικές τιμές διαμόρφωσης θα επιτρέπονται και θα ενημερωθούν για να μετακινηθούν οι παράμετροι ποινής στις τελικές μέγιστες τιμές ασφαλείας τους. Εκτέλεση συναλλαγής ExecutionPayload θα προστεθεί επίσης στην αλυσίδα beacon. Οι περισσότερες από τις αρμοδιότητες του επικυρωτή δεν θα αλλάξουν.

Εικασίες γύρω από τη συγχώνευση

Το Merge αναμένεται να ξεκινήσει τελικά στις 15 Σεπτεμβρίου. Αρκετές παρανοήσεις σχετικά με τη Συγχώνευση έχουν συνεχιστεί. Μεταξύ τέτοιων λανθασμένων αντιλήψεων είναι το γεγονός ότι η Συγχώνευση θα οδηγήσει σε μείωση των τελών αερίου.

Το Ίδρυμα Ethereum απάντησε ότι αυτό είναι αναληθές. Επίσης, το κοινό πιστεύει ότι οι συναλλαγές θα πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ταχύτητα μετά το The Merge, ένα άλλο ψεύδος που έχει ξεκαθαρίσει το Ethereum Foundation.

Η συγχώνευση είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός και, μεταξύ πολλών πιέσεων, είναι βέβαιο ότι θα κάνει το δίκτυο Ethereum ένα γενικά πιο χρησιμοποιήσιμο πρωτόκολλο.

Original Source: https://thecoinrise.com/teku-client-release-bellatrix-and-mainnet-update-v22-8-1/?rand=1300

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

G7 ускоряет обсуждение строгого регулирования криптовалют

Международная Группа семи, широко известная как G7, по-прежнему обеспокоена крахом и заявлением о банкротстве криптовалютной биржи FTX и,...

A G7 felgyorsítja a megbeszéléseket a szigorú kriptográfiai szabályozásról

A széles körben G7-nek nevezett nemzetközi Hetes Csoport továbbra is aggódik az FTX kriptovaluta tőzsde összeomlása és csődbejelentése...

G7 เร่งการอภิปรายเกี่ยวกับกฎระเบียบ Crypto ที่เข้มงวด

Group of Seven ระหว่างประเทศที่เรียกกันอย่างแพร่หลายว่า G7 ยังคงกังวลเกี่ยวกับการระเบิดและการยื่นฟ้องล้มละลายของการแลกเปลี่ยน cryptocurrency FTX และด้วยเหตุนี้ ผลักดัน เพื่อกฎระเบียบที่แข็งแกร่งและเข้มงวดยิ่งขึ้นสำหรับอุตสาหกรรม crypto เห็นได้ชัดว่าประเทศสมาชิกของสังคมนี้ ได้แก่ สหราชอาณาจักร แคนาดา อิตาลี...

تسعى ناسداك لتقديم خدمات الحفظ على العملات المشفرة

مشغل بورصة ناسداك يريد ذلك يعرض خدمات حفظ العملات المشفرة وتضع بالفعل خططًا لإطلاق الخدمة بحلول نهاية...