Teku Client Bellatrix és Mainnet frissítés v22.8.1

Date:

Share post:

A 22.8.1-es frissítést kiadták minden Ethereum (ETH) Mainnet-felhasználó számára az egyesülésre számítva. Benne volt a frissítésben, ami volt kiadták az ETH 2.0 kliens által az intézményi érdekeltségű Teku számára, a Bellatrix frissítési és összevonási átmenet konfigurációja.

Mivel az összevonás a Proof-of-Work (PoW) és a proof-of-stake (PoS) átmenettel kapcsolatos, minden Mainnet csomópont frissítést a Teku verzión kell végrehajtani.

A Teku egy Ethereum 2.0 kliens, amelyet úgy terveztek és fejlesztettek, hogy befogadja és kínálja az intézményi és biztonsági megoldásokat.

Nevezetesen, a kialakítása olyan, hogy kockáztatási lehetőségeket biztosít a felhasználók számára. Ennek az ETH-eszköznek a programozási nyelve a Java, és a karbantartását ugyanaz a csapat végzi, amely a nyílt forráskódú Apache 2.0 ether kliens, a Hyperledger Besu mögött áll.

A Bellatrix, amely a konszenzusos réteg, az első frissítési fázis, amely elindítja a Merge elindítását. A Bellatrix frissítés aktiválása és a Merge elindítása között 14 napnak kell eltelnie. Ez az időszak lehetővé teszi, hogy a hálózat elérje a szükséges teljes terminál nehézségi szintet (TTD) az összevonás kezdeményezéséhez.

Jelenleg az előzetes TTD 58 750 000 000 000 000 000 000, és az eredménytől függően módosítható, amikor végül bekerül az ügyfél kiadásába.

Amint azt a Teku bejelentette, a Bellatrix frissítés aktiválása a tervek szerint szeptember 6-án fog megtörténni. Ezért várhatóan minden ETH Mainnet felhasználónak kezdeményeznie kell minden frissítést a Bellatrix aktiválása előtt.

A Bellatrix aktiválása után néhány konfigurációs érték engedélyezve lesz, és frissítve lesz, hogy a büntetés-paramétereket a végső maximális biztonsági értékükre helyezzék át. Tranzakció végrehajtása ExecutionPayload is hozzáadódik a jelzőlánchoz. Az érvényesítői feladatok többsége nem változik.

Az egyesülés körüli spekulációk

A Merge várhatóan végül szeptember 15-én indul. Számos tévhit él az egyesüléssel kapcsolatban. Az ilyen tévhitek közé tartozik az a tény, hogy az egyesülés a gázdíjak csökkenéséhez vezet.

Az Ethereum Alapítvány azt válaszolta, hogy ez nem igaz. Emellett a közvélemény úgy véli, hogy a tranzakciókat gyorsabban hajtják végre a The Merge után, ami egy másik hamisság, amelyet az Ethereum Alapítvány tisztázott.

A Merge egy nagyon várt esemény, és a sok nyomás mellett az Ethereum hálózatot általában használhatóbb protokolllá teszi.

Original Source: https://thecoinrise.com/teku-client-release-bellatrix-and-mainnet-update-v22-8-1/?rand=1294

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

G7 تسرع المناقشات حول تنظيم التشفير الصارم

لا تزال مجموعة السبعة الدولية التي يشار إليها على نطاق واسع باسم G7 تشعر بالقلق إزاء الانهيار الداخلي...

G7 به بحث در مورد مقررات سختگیرانه رمزنگاری سرعت می بخشد

گروه بین‌المللی هفت که به طور گسترده به عنوان G7 شناخته می‌شود، همچنان نگران انفجار و تشکیل پرونده...

Η G7 επισπεύδει τις συζητήσεις για τον αυστηρό κανονισμό για τα κρυπτογράφηση

Η διεθνής Ομάδα των Επτά που αναφέρεται ευρέως ως G7 εξακολουθεί να ανησυχεί για την κατάρρευση και την...

G7 grăbește discuțiile privind reglementarea strictă a criptografice

Grupul internațional al celor șapte, denumit pe scară largă G7, este încă îngrijorat de implozia și depunerea de...