Shiba Inu vormt na lange tijd de 3e opeenvolgende bullish candles

Date:

Share post:

Bron: TradingView

De Shiba Inu-prijsanalyse voor 9 augustus 2022 komt op een bullish noot voor de 2e grootste meme-munt in de crypto-ruimte, omdat we kunnen bevestigen dat de meme-munt bullish is geworden en dat de prijzen de afgelopen 24 uur met 2,03% zijn gestegen en de marktdominantie voor het token sprong ook een beetje. Bovendien staat de dichtstbijzijnde weerstand voor de meme-munt in de richting van de $ 0,000013 en het lijkt erop dat een hertest van hetzelfde zeer waarschijnlijk in de nabije toekomst zal gebeuren. Als het wordt doorbroken en in ondersteuning wordt omgezet, is een opwaartse trend mogelijk.

Zoals opgemerkt in onze SHIB prijsanalyse voor 8 augustus 2022Shiba Inu-token heeft grote steun voor het prijsniveau van $ 0,000010, dat al heel lang stand houdt en SHIB kan deze regio opnieuw testen als het handelsvolume daalt.

De gegevens van CoinMarketCap laat zien dat het handelsvolume voor SHIB de afgelopen 24 uur met 340,78% is gestegen, terwijl de marktkapitalisatie van het token in dezelfde periode met 2,00% is gestegen. Bovendien staat de Volume / Market Cap Ratio op een waarde van 0,2097, terwijl de marktdominantie van het token steeg tot 0,61%.

De dagelijkse kaars voor Shiba Inu opende tegen een prijs van $0,00001232 en bereikte een dagelijkse high van $0,000001285. Bovendien staat het dagelijkse dieptepunt voor het token op een prijs van $ 0,00001217. De prijs van 1 SHIB op het moment van schrijven is $ 0,00001263.

Shiba Inu prijsanalyse op de daggrafiek voor 9 augustus

De Shiba Inu-prijsanalyse voor 9 augustus 2022 houdt rekening met de gegevens van de indicatoren die in de onderstaande dagelijkse grafiek zijn geïntegreerd.

Shiba Inu prijsanalyse
Bron: TradingView

De RSI-indicator geeft een waarde onder de 64 aan, wat bevestigt dat Shiba Inu-stieren de baas zijn.

De MACD-lijn overlapt met de signaallijn, maar het histogram blijft bullish.

De prijsactie van Shiba Inu test de bovenste zone van de Bollinger Bands opnieuw, aangezien een bullish uitbraak kan worden waargenomen.

Conclusie

Shiba Inu-prijsanalyse voor 9 augustus 2022 eindigt op een bullish toon voor het SHIB-token met aanzienlijke kansen om $ 0,0000101 opnieuw te testen.

Original Source: https://thecoinrise.com/shiba-inu-forms-3rd-consecutive-bullish-candles-after-a-long-time/

Author : Parth Dubey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...