Shiba Inu păstrează 0,000013 USD, indiferent de piața mai largă

Date:

Share post:

Sursa: TradingView

Analiza prețului Shiba Inu pentru 23 august 2022 vine pe o notă de urs pentru jetonul SHIB, deoarece a doua cea mai mare monedă meme din lume rămâne blocată într-o tendință descendentă. În plus, este, de asemenea, important de reținut că SHIB ar putea avea probleme cu inițierea unui trend ascendent pentru moment, dar există șanse considerabile ca prețul monedei să rămână peste nivelul prețului de 0,000013 USD. Acum, aceasta este o regiune anterioară de rezistență pentru jetonul SHIB pe care jetonul îl retestă în prezent ca nivel de suport. În plus, există un alt suport pentru tokenul care este prezent la nivelul prețului de 0,000010 USD.

În plus, după cum este menționat în documentul nostru Analiza prețului SHIB pentru 22 august 2022acțiunea prețului Shiba Inu va continua să fie dominată de urși în viitorul apropiat, deoarece situația arată în prezent o lipsă de volum de tranzacționare.

The date de la CoinMarketCap arată că volumul de tranzacționare pentru SHIB a crescut cu 6,86% în ultimele 24 de ore, în timp ce capitalizarea de piață a jetonului a scăzut cu 2,01% în aceeași durată. Mai mult decât atât, raportul Volum / Market Cap se situează la o valoare de 0,06228, în timp ce dominanța pieței a jetonului a scăzut la 0,71%.

Lumânarea zilnică pentru Shiba Inu s-a deschis la un preț de 0,00001348 USD și a atins un maxim zilnic de 0,00001352 USD. Mai mult, minimul zilnic al jetonului se ridică la un preț de 0,00001335 USD. Prețul pentru 1 SHIB la momentul scrierii este de 0,00001 USD346.

Analiza prețului Shiba Inu pe graficul zilnic pentru 23 august

Analiza prețului Shiba Inu pentru 23 august 2022, va lua în considerare datele din indicatorii integrați în graficul zilnic de mai jos.

Analiza prețului Shiba Inu
Sursa: TradingView

Indicatorul RSI arată o valoare sub 52, ceea ce confirmă că acțiunea prețului Shiba Inu este încă controlată de tauri.

Linia MACD se află sub linia de semnal care confirmă scenariul de urs pentru moneda meme SHIB.

Acțiunea prețului Shiba Inu retestează în prezent zona de mijloc a benzilor Bollinger, sugerând că ar putea urma prețuri mai mici.

Concluzie

Analiza prețului Shiba Inu pentru 23 august 2022 se încheie cu o notă de urs pentru simbolul SHIB, deoarece investitorii se pot aștepta ca SHIB să păstreze nivelul prețului de 0,000013 USD.

Original Source: https://thecoinrise.com/shiba-inu-retains-0-000013-irrespective-of-the-broader-market/?rand=1302

Author : Parth Dubey

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...