Shiba Inu behoudt $ 0,000013, ongeacht de bredere markt

Date:

Share post:

Bron: TradingView

Shiba Inu-prijsanalyse voor 23 augustus 2022 komt op een bearish toon voor het SHIB-token, aangezien ‘s werelds op een na grootste meme-munt vast blijft zitten in een neerwaartse trend. Daarnaast is het ook belangrijk op te merken dat SHIB momenteel problemen kan hebben met het initiëren van een opwaartse trend, maar er zijn aanzienlijke kansen dat de munt de prijs boven het prijsniveau van $ 0,000013 behoudt. Dit is een eerder weerstandsgebied voor het SHIB-token dat het token momenteel opnieuw test als ondersteuningsniveau. Verder is er nog een andere ondersteuning voor het token aanwezig op het $0.000010 prijsniveau.

Bovendien, zoals vermeld in onze SHIB prijsanalyse voor 22 augustus 2022zal de prijsactie van Shiba Inu in de nabije toekomst gedomineerd blijven worden door de beren, aangezien de situatie momenteel een gebrek aan handelsvolume laat zien.

De gegevens van CoinMarketCap laat zien dat het handelsvolume voor SHIB de afgelopen 24 uur met 6,86% is gestegen, terwijl de marktkapitalisatie van de token in dezelfde periode met 2,01% is gedaald. Bovendien staat de Volume / Market Cap Ratio op een waarde van 0,06228, terwijl de marktdominantie van het token daalde tot 0,71%.

De dagelijkse kaars voor Shiba Inu opende tegen een prijs van $ 0,00001348 en bereikte een dagelijkse high van $ 0,00001352. Bovendien staat het dagelijkse dieptepunt voor het token op een prijs van $ 0,00001335. De prijs van 1 SHIB op het moment van schrijven is $ 0.00001346.

Shiba Inu prijsanalyse op de daggrafiek voor 23 augustus

De Shiba Inu-prijsanalyse voor 23 augustus 2022 houdt rekening met de gegevens van de indicatoren die in de onderstaande dagelijkse grafiek zijn geïntegreerd.

Shiba Inu prijsanalyse
Bron: TradingView

De RSI-indicator leest een waarde onder 52, wat bevestigt dat de Shiba Inu-prijsactie nog steeds wordt gecontroleerd door de stieren.

De MACD-lijn bevindt zich onder de signaallijn en bevestigt het bearish scenario voor de SHIB-meme-munt.

De prijsactie van Shiba Inu test momenteel de middelste zone van de Bollinger Bands opnieuw, wat erop wijst dat lagere prijzen zouden kunnen volgen.

Conclusie

Shiba Inu-prijsanalyse voor 23 augustus 2022 eindigt op een bearish toon voor het SHIB-token, aangezien beleggers kunnen verwachten dat SHIB het prijsniveau van $ 0,000013 zal behouden.

Original Source: https://thecoinrise.com/shiba-inu-retains-0-000013-irrespective-of-the-broader-market/

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...