Schimbul criptografic Zipmex a avut probleme pentru a relua retragerile parțiale de criptomonede

Date:

Share post:

Se pare că Zipmex își va reduce confiscarea de retragere, permițând utilizatorilor săi să retragă parțial o parte din deținerile lor de Bitcoin și Ethereum.

Platforma de schimb criptografic din Thailanda, Zipmex, care a avut recent probleme din cauza iernii cripto, va face acest lucru conform relatărilor ușurează confiscarea retragerii, permițând utilizatorilor să-și retragă parțial o parte din deținerile lor de Bitcoin și Ethereum.

Potrivit mai multor rapoarte care plutesc în spațiu, Zipmex a decis să permită clienților să își retragă părți din fonduri începând de joi.

Probleme cu care se confruntă Zipmex

Compania a fost printre cei mai grav afectați de recenta piață ursoaică. La sfârșitul lunii iulie, Zipmex a oprit retragerile clienților din cauza condițiilor turbulente ale pieței. De asemenea, a mai precizat că firma nu deține control asupra condițiilor. Prin urmare, încă nu este clar când vor relua aceste operațiuni.

Câteva zile mai târziu, s-a susținut că schimbul thailandez a discutat problema cu diverse grupuri, dintre care unele chiar au oferit un plan de salvare.

Curând după aceasta, Zipmex a făcut numeroase solicitări în conformitate cu Secțiunea 64 din Legea privind insolvența, restructurarea și dizolvarea din Singapore din 2018. Au vrut să oprească orice cerere din partea creditorilor pentru următoarele șase luni.

În ciuda tuturor problemelor, se pare că Zipmex a ales să permită clienților săi să retragă o parte din activele lor BTC și ETH. Între 11 august și 16 august, acesta va fi accesibil doar utilizatorilor Z Wallet (aproximativ 60% dintre clienții companiei).

În plus, Zipmex a facilitat retragerile pentru o serie de valute alternative săptămâna trecută, inclusiv Solana (SOL), Ripple (XRP) și Cardano (ADA).

Ursul criptografic a afectat multe companii din sector și Trei Săgeți Capitală și Rețeaua Celsius sunt alte două firme profund afectate de sezonul de iarnă. Din cauza căderii pieței în iunie, 3AC nu a putut face față apelurilor în marjă, iar o instanță din Insulele Virgine Britanice a ordonat lichidarea acesteia câteva săptămâni mai târziu. Compania datorează 27 de companii diferite aproximativ 3,5 miliarde de dolari.

Original Source: https://thecoinrise.com/troubled-crypto-exchange-zipmex-to-reportedly-resume-partial-crypto-withdrawals/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...