Samsung Securities intenționează să-și lanseze schimbul de criptomonede

Date:

Share post:

Gigantul financiar Samsung Securities își consolidează poziționarea cripto cu propunerea lansa a unui schimb de criptomonede.

Pe baza rapoartelor, s-a stabilit că Samsung efectuează în prezent studii și cercetări cu privire la cele mai bune strategii pentru a intra în spațiul de schimb criptografic. Anterior, a avut parte de o afacere cripto eșuată în 2021, când nu a putut obține talentul necesar pentru a-și gestiona noua sa platformă de tranzacționare cripto.

Samsung Securities se numără printre cele șapte firme de brokeraj sud-coreene care au trimis cereri de aprobare preliminară. Aplicația este o aprobare preliminară care solicită autorizarea pentru a înființa un schimb criptografic. Mirae Asset Securities este o altă dintre acele firme care au depus o cerere.

Mirae Asset Securities este cea mai mare companie bancară de investiții și brokeraj de acțiuni după capitalizarea bursieră din Coreea de Sud. Banca de investiții are o filială sub afiliatul său Mirae Consulting. Afiliatul de consultanță este însărcinat cu angajarea de personal tehnic pentru diverse criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și jetoane nefungibile (NFT).

Odată ce cererile lor vor fi aprobate, aceste companii vor începe operațiunile ca schimb de criptomonede în prima jumătate a anului 2023. Se zvonește că acest interes sporit pentru industria criptografică din Coreea de Sud este rezultatul numirii unui nou președinte.

Coreea de Sud se deschide către industria cripto

Yoon Suk-Yeol tocmai și-a asumat funcția de președinte în țară și își propune să se repoziționeze țara ca națiune cripto-centrată. În timpul campaniei sale electorale, el a garantat cetățenilor că dereglementarea BTC și a altor criptomonede va începe odată ce va deveni președinte.

În declarația sa de la acea vreme, el a spus;

„Trebuie să trecem la un sistem de reglementare negativă pentru a ne asigura că cel puțin piața de active virtuale nu are griji.”

În afară de numeroasele companii care intenționează să-și înființeze schimburile de criptomonede în Coreea de Sud, țara asiatică își întărește în general stăpânirea asupra industriei cripto. Mai convingător este faptul că Coreea de Sud a încheiat un parteneriat cu Comisia pentru Servicii Financiare (FSC). linii directoare de proiectare pentru reglementările cripto.

Parteneriatul este de a ajuta la protejarea sud-coreenilor împotriva riscurilor și nesiguranțelor de pe piața volatilă de criptomonede.

Recent, Coreea de Sud și-a anunțat intenția de a impune o taxă pe cadouri de aproximativ 10-50% pentru airdrops. Acest lucru s-a datorat faptului că cripto airdrops-urile sunt cadouri și, prin urmare, se află în categoria care plătește impozit.

Original Source: https://thecoinrise.com/samsung-securities-plans-to-launch-its-cryptocurrency-exchange/?rand=1302

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...