Polygon steunt SuperLayer om $ 25 miljoen op te halen in een investeringsronde

Date:

Share post:

SuperLayer heeft beveiligd $ 25 miljoen in een zojuist afgesloten Web3.0-financieringsronde onder leiding van Ethereum (ETH) schaaloplossing Polygon. De vice-president van de marketingafdeling van SuperLayer, Tony Pham, onthulde donderdag.

Interessant is dat de gegenereerde $ 25 miljoen zal worden gebruikt om extra Web3.0-producten te ontwikkelen en om investeringen in meer projecten te vergroten die gebruikers snel zullen adopteren. Ook zal het unieke bedrijfsmodel van SuperLayer worden uitgebreid met het gebruik van dit fonds.

Polygon noteerde een enorme groei ondanks de crypto-winter, voortbouwend op zijn positie als een goedkoop laag-2-schaalprotocol voor ETH-blockchain. Het biedt ongelooflijk goedkope transactiekosten in het licht van toegenomen congestie en hoge tarieven op het Ether-netwerk. De verbeterde Polygon-functionaliteit biedt het meer capaciteit om meer projecten aan te nemen naarmate de vraag naar een zeer schaalbaar netwerk toeneemt.

In het voordeel van zowel de gebruikers als de ontwikkelaars, vermindert Polygon de belasting van het netwerk voor een groot deel van de industrie en creëert het een duurzamer pad voorwaarts voor Web3.

Bovendien maakt Polygon’s focus op het leveren van innovatieve oplossingen die zijn ontworpen voor meer schaalbaarheid en snelheid, het een goede en natuurlijke partner voor SuperLayer, die evenzeer gericht is op snelheid als op kwaliteit.

Met de Polygon-technologie kunnen cryptoprojecten zoals SocialFi, GameFi, non-fungible tokens (NFT’s) en gedecentraliseerde financiën (DeFi) hun volledige potentieel bereiken. Ecosysteemcongestie en gigantische kosten, die beide belemmeringen zijn voor gebruikersadoptie, worden grotendeels verminderd.

SuperLayer kijkt uit naar meer Web3.0-projecten met Polygon

Gebaseerd op een verklaring van Tony Pham: “De investering in het ankerfonds van Polygon biedt ons extra mogelijkheden om het ecosysteem van projecten van SuperLayer uit te breiden en te versterken, door samen te werken met oprichtende teams aan ontwikkeling, ontwerp en de fondsenwerving die nodig zijn om projecten op te schalen die voldoen aan de behoeften van consumenten over de hele wereld.”

Als onderdeel van de voordelen van deze deal zal er waarschijnlijk een hele reeks bedrijven aan boord komen die Web3.0-toegankelijkheid zal bieden aan een regulier publiek. Dit is nog maar het begin voor Polygon, aangezien er plannen zijn om nog veel meer vergelijkbare projecten in het ecosysteem te lanceren.

Tony Pham ging verder om hierop te wijzen toen hij zei:

“We zullen doorgaan met het lanceren van projecten met snelle go-to-market-strategieën, duurzaamheid van ecosystemen en interoperabiliteit in het achterhoofd. Deze strategische samenwerking met Polygon stelt ons in staat om Web3-projecten aan gemeenschappen te blijven leveren en tegelijkertijd een heel ecosysteem van dApps samen te laten werken.”

Original Source: https://thecoinrise.com/polygon-backs-superlayer-to-raise-25m-in-an-investment-round/

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...