Platforma NFT bazată pe Cronos este parteneră cu Crypto.com

Date:

Share post:

Minted, o piață online de crowdsourcing are a intrat un parteneriat cu gigantul de schimb criptografic Crypto.com.

Cu Minted, bazat pe Ethereum Jetoane nefungibile (NFT) precum Moonbirds și Otherdeeds vor fi acum listate pe Cronos alături de celelalte bazate pe Cronos. Găsit, intenționează să fie multi-lanț, începând cu Ethereum și Cronos. Acesta va oferi sprijin pentru peste 110 milioane de NFT din 2.800 de proiecte.

Utilizatorii câștigă o recompensă pentru NFT-urile bazate pe Ethereum listate în $MTD. Acest lucru poate fi apoi mizat pentru o perioadă pentru a câștiga un randament pe el. Blue chip NFT câștigă recompense mai mari.

Minted va facilita acum toate tranzacțiile secundare ale NFT-urilor bazate pe Cronos vândute inițial pe Crypto.com ca parte a acordului.

Cronos este o rețea open source descentralizată dezvoltată de Crypto.com. Acceptă atât ecosistemul Ethereum, cât și cel cosmos, permițând utilizatorilor să tranzacționeze și să mute active digitale la un cost relativ scăzut. Este compatibil atât cu proiectele Ethereum, cât și cu cele bazate pe Cosmos, permițând portarea ușoară a contractelor inteligente Ethereum și a aplicațiilor descentralizate.

O altă piață NFT pe Cronos

De la venirea online, ecosistemul Cronos a cunoscut o creștere semnificativă. Unele dintre proiectele sale proeminente includ Agora, Bay of Ebisu, Cosmonauts, Cropunks și SupBirds, printre altele.

Agora cu peste 1350 de NFT de vânzare se bazează pe rețeaua Arbitrum, unde utilizatorii pot lista, face oferte, crea și începe o licitație de NFT.

Bay of Ebisu este prima și cea mai mare piață de pe Cronos. Folosește tokenul nativ Cronos CRO pentru a tranzacționa cu alți comercianți și consumatori NFT. De asemenea, servește ca rampă de lansare pentru noile colecții NFT.

Crosea este o piață NFT deschisă pe Cronos. Utilizatorii pot vizualiza practic oricare dintre NFT-urile lor și le pot lista pentru vânzare. Platforma a lansat recent un nou instrument care permite creatorilor să-și integreze munca în blockchain.

Cosmonauts este o colecție extrem de limitată de 1000 de jetoane unice, epuizată la doar 2 ore după lansarea sa în noiembrie 2021.

TofuNFT este o piață NFT axată pe GameFi și obiecte de colecție și va căuta să ia un rulați pe OpenSea și Magic Eden, printre altele, în lumea Web3.0.

Original Source: https://thecoinrise.com/cronos-based-nft-platform-minted-partners-with-crypto-com/

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...