Platforma germană de schimb criptografic Nuri lovită de iarna cripto, depune cerere de insolvență

Date:

Share post:

Din cauza pieței ursului extinse de criptomonede, Nuri a depus miercuri insolvența în fața tribunalului din Berlin.

Datorită pieței ursuri extinse pe care industria criptomonedei o confruntă încă de la începutul anului, platforma germană de schimb de criptomonede Nuri a depus recent miercuri insolvența în fața tribunalului din Berlin.

Conform unui recent raport de către Reuters, în ciuda faptului că insolvența se termină frecvent în faliment, utilizatorii Nuri își vor putea în continuare să își transfere fondurile, spre deosebire de alte platforme și fonduri de investiții care au încetat să permită retragerile utilizatorilor.

Nuri este aparent prima companie cripto germană care a declarat faliment după ce nu a reușit să găsească niciun capitalist de risc pe termen scurt gata să-i sprijine în recuperarea de impactul celebrei „iarni criptografice”.

Nuri a urmat alte companii cripto cu probleme

Nuri state că principalele cauze ale depunerii cererii de insolvență a companiei au fost eșecul platformei de cripto-creditare Celsius Network și prăbușirea pieței criptomonedei. În special, bursa germană a avut afaceri puternice cu Celsius. S-a afirmat:

„Acest mediu provocator a avut un impact de durată asupra dezvoltării afacerii a Nuri GmbH și a determinat acum conducerea să depună declarații de insolvență la Tribunalul Districtual din Berlin.”

Datorită colaborării cu Solarisbank, o companie de tehnologie licențiată de Germania, Nuri a putut să opereze fără licență bancară, ceea ce ar putea semnala începutul unor reglementări mai stricte pentru afacerile cripto cu sediul în Germania.

Marile companii cripto suferă de efectele „iarnii criptografice” de câteva luni, mai multe companii semnificative reducând personalul sau chiar închizând cu totul. Prima și cea mai cunoscută a fost firma de acoperire a criptomonedei Three Arrows Capital (3AC), care a declarat faliment după prăbușirea Terra și a monedei sale stabile UST, care a șters aproximativ jumătate de miliard de dolari de pe piață. Ca urmare a incidentelor, cel platforma de creditare cripto Celsius Networkcare avea un deficit de 1,19 miliarde de dolari în bilanţ, în ciuda faptului că a ajuns la o evaluare de peste 3 miliarde de dolari, a depus faliment.

Afaceri ca Voyager DigitalBlockFi, Zipmexiar acum Nuri s-a alăturat forței mai târziu, în ciuda faptului că era în forță totală în lunile precedente.

Original Source: https://thecoinrise.com/german-crypto-exchange-platform-nuri-hit-by-crypto-winter-applies-for-insolvency/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...