NFT-urile devin o sursă de venituri de succes pentru Nike

Date:

Share post:

Pentru a-și avansa strategia web3 și metaverse, Nike a achiziționat startup-ul NFT RTFKT în decembrie anul trecut.

Jetoanele nefungibile (NFT) sunt o sursă de venit potențial interesantă pentru companii. Unii sunt atrași din întâmplare să dezvolte relații mai strânse cu adepții lor, în timp ce alții sunt concentrați doar pe creșterea veniturilor per utilizator prin reduceri NFT și merchandising. NFT-urile aduc milioane de dolari pentru companii precum Nike, Dolce & Gabbana, Tiffany, Gucci și Adidas.

Totuși, Nike pare să fi descoperit formula ideală, îmbinând aventurile virtuale cu ea drepturi legendare ale mărcii metaversului pentru a genera venituri uimitoare de 185 milioane USD din vânzările NFT. Pentru a avansa web3 strategie, Nike a achiziționat startup-ul NFT RTFKT în decembrie anul trecut, după cum a raportat TheCoinRise.

În plus față de 93 de milioane de dolari în vânzări primare și 92 de milioane de dolari în drepturi de autor, compania a adunat aproape 1,3 miliarde de dolari în volum de tranzacții din tranzacțiile secundare ale NFT-urilor sale, potrivit datelor. date compilat de Dune Analytics.

Colecția NFT MNLTH, cu tematică de pantofi sport, care a adus 24,22 milioane de dolari pentru compania de îmbrăcăminte sport, s-a clasat pe locul doi după CloneX pe lista colecțiilor Nike cu cele mai mari redevențe câștigate, cu 39,93 milioane de dolari.

Următoarele colecții au adus, de asemenea, drepturi de autor de cel puțin 1 milion de dolari: Skin Vail: EVOX, MNLTH2, Mint Vial, RTFKT Pod X, CryptoKick și RTFKT Bonus Items.

Nike se bucură de pariul NFT

Nike a înregistrat luna trecută 6.362 ETH, în ciuda faptului că tranzacțiile lor generale NFT au scăzut în ultimele trei luni. Cea mai mare lună a sa a fost aprilie, când a adus 12.776 ETH, depășind echivalentul a 11.357 în decembrie 2022, luna în care a achiziționat RTFKT.

Deși D&G, Tiffany, Gucci și Adidas, care au strâns 25,6 milioane de dolari, 12,6 milioane de dolari, 11,5 milioane de dolari și, respectiv, 10,9 milioane de dolari, sunt cei mai apropiați concurenți ai Nike, o mare parte din succesul enorm al Nike în zona NFT poate fi urmărită de achiziția sa. de RTFKT.

Consecințele conexiunii sunt deschise dezbaterii. S-ar părea, totuși, că pentru companiile mainstream, achiziționarea unei afaceri complet concentrate pe web3, ca parte a strategiei lor web3, este probabil să producă rezultate mai mari decât stabilirea de colaborări pe termen scurt.

Original Source: https://thecoinrise.com/nfts-turn-to-be-a-successful-revenue-source-for-nike/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...