Invesco introduce un fond Metaverse de 30 de milioane de dolari pentru a accesa noul lanț valoric

Date:

Share post:

Compania americană independentă de administrare a investițiilor Invesco are lansat un nou fond orientat către entitățile înclinate către Metaverse.

Accentul fondului este de a face parte din „impulsul de 1,4 miliarde de lire sterline pentru economie”, care este considerat Lanțul valoric Metaverse. Potrivit anunțului, investiția în fondul Invesco Metaverse va fi utilizată pentru a susține companiile mari, medii și mici. Datorită diversității geografice a fondului, acesta va acoperi Statele Unite, Asia și Europa.

Inclusiv, fondul va introduce capital în orice entitate care creează ecosistemul virtual. În prezent, fondul valorează 30 de milioane de dolari și este înregistrat în Luxemburg.

Fondul Invesco Metaverse va fi administrat de Tony Roberts în timp ce va fi asistat de James McDermottroe, ambii din echipa de acțiuni Asia & Emerging Markets a Invesco din Marea Britanie. Performanța fondului va fi evaluată în raport cu indicele de referință MSCI AC World (Net Total Return), iar comisionul său de administrare va fi de 0,75%.

Metaverse Value Chain a fost creat de una dintre cele mai importante firme de contabilitate din lume, PwC, într-un raport lansat în decembrie 2020.

Încercând să estimăm numărul de beneficii economice pe care le pot aduce realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR), s-a calculat că valorează 1,5 trilioane de dolari. Se preconizează că această estimare se va reflecta în următorii opt ani.

Fondul Invesco Metaverse se concentrează pe domenii tematice dinamice

În timp ce a stabilit conectivitatea Metaverse, Tony a explicat că firma de administrare a investițiilor va valorifica cea mai înfloritoare parte a economiei. Fondul de metaverse Invesco „va avea probabil un impact transformator în industrii la fel de diverse precum sănătatea, logistica, educația și sportul”. el a spus: „Vom căuta să valorificăm aceste oportunități printr-o abordare extrem de selectivă, conștientă de evaluare.”

Invesco intenționează să gestioneze și să utilizeze activ fondul pentru a-și muta privirea către șapte tendințe cheie ale economiei. Majoritatea acestor arii tematice sunt înclinate către metavers fie direct, fie indirect. Câteva dintre aceste domenii de interes de bază sunt sistemele de operare și computere de ultimă generație, rețelele pentru hiper-conectivitate și hardware-ul și dispozitivele care oferă acces la Metaverse.

Cunoscut pentru Fondul său de tranzacționare la schimb, bine direcționat (ETF), Fondul Invesco Metaverse ar explora soluții blockchain, platforme înclinate spre inteligența artificială și orice instrument real care va accelera digitizarea în economie.

Original Source: https://thecoinrise.com/invesco-introduces-30m-metaverse-fund-to-tap-into-new-value-chain/?rand=1302

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Il G7 accelera le discussioni sulla rigida regolamentazione delle criptovalute

Il Gruppo dei Sette internazionale ampiamente indicato come G7 è ancora preoccupato per l'implosione e la dichiarazione di...

G7 przyspiesza dyskusje na temat ścisłych regulacji dotyczących kryptowalut

Międzynarodowa Grupa Siedmiu, powszechnie określana jako G7, jest nadal zaniepokojona implozją i ogłoszeniem bankructwa giełdy kryptowalut FTX i...

G7 ускоряет обсуждение строгого регулирования криптовалют

Международная Группа семи, широко известная как G7, по-прежнему обеспокоена крахом и заявлением о банкротстве криптовалютной биржи FTX и,...

A G7 felgyorsítja a megbeszéléseket a szigorú kriptográfiai szabályozásról

A széles körben G7-nek nevezett nemzetközi Hetes Csoport továbbra is aggódik az FTX kriptovaluta tőzsde összeomlása és csődbejelentése...