India wordt een Web3 Global Hub met de lancering van een veelbelovend Blockchain-forum

Date:

Share post:

Volgens het Indiase blockchain-advocacy-platform wordt India ‘s werelds centrum voor blockchain- en web3-technologie.

India wordt ‘s werelds centrum voor blockchain- en web3-technologie, volgens het onlangs opgerichte Indiase blockchain-advocacy-platform. Het India Blockchain Forum (IBF) is onlangs aangekondigd door een groep prominente Indiase blockchain-beïnvloeders met ervaring in handel, NFT, Metaverse, cybercriminaliteit, enz.

volgens de media rapportenJayesh Ranjan, de staatssecretaris voor industrie, handel en informatietechnologie, woonde het evenement bij in Hyderabad, het op een na grootste technologiecentrum van India.

Om web3 vooruit te helpen, zal het een collaboratieve aanpak gebruiken en samenwerken met de uitvoerende macht, regelgevende instanties, de industrie en academische instellingen.

Volgens het nieuwsbericht heeft de IBF gekozen voor een agenda met 10 punten, waaronder het ontwikkelen van een India Blockchain Stack, het versnellen van de opstartomgeving, het assisteren van blockchain-technologiebedrijven en het opbouwen van een talentenpool voor de langetermijnontwikkeling van het blockchain-ecosysteem.

Special interest groups (SIG’s) over onderwerpen als CBDC, Metaverse en beleidskader zullen worden gevormd met behulp van een pool van influencers met kennis op verschillende blockchain-gebieden.

IBF wil van India een wereldwijde hub voor Web3 maken

Volgens mediabronnen die de PR van het forum van het evenement citeren, zal binnenkort een ledenactie worden gelanceerd met als doel de grootste web3-community ter wereld op te bouwen.

Ranjan, die de Indiase blockchain-advocacy-organisatie oprichtte, kondigde aan dat de deelstaatregering van Telangana van plan was web3-applicaties te ondersteunen door een regulerende sandbox vrij te geven. Het zal startups helpen bij het ontwikkelen van blockchain-oplossingen voor NFT’s, tokens en ander gebruik. Hij beweerde:

“Deze sandbox zal helpen een zinvolle dialoog tot stand te brengen tussen alle belanghebbenden, inclusief regelgevers, startups en beleidsmakers, om te komen tot een genuanceerde aanpak bij het ontwikkelen van een effectief web3-raamwerk.”

Gezien de stijgende populariteit van cryptocurrencies en het strikte standpunt van autoriteiten en regeringen, veronderstelt de inauguratie van het op India gerichte blockchain-advocacy-forum relevantie.

De Directie Handhaving is onlangs begonnen onderzoek naar de betrokkenheid van tien cryptocurrency-uitwisselingen bij witwasoperaties na de regering’s zware 30% vermogenswinstbelasting en 1% belastingaftrek aan de bron (TDS) op alle cryptocurrency-transacties.

Original Source: https://thecoinrise.com/india-to-become-a-web3-global-hub-with-the-launch-of-a-promising-blockchain-forum/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...