India va deveni un Web3 Global Hub odată cu lansarea unui forum promițător Blockchain

Date:

Share post:

India va deveni centrul mondial pentru tehnologia blockchain și web3, potrivit platformei indiene de advocacy blockchain.

India va deveni centrul mondial pentru tehnologia blockchain și web3, conform recent înființată platformă indiană de advocacy blockchain. India Blockchain Forum (IBF) a fost anunțat recent de un grup de influenți indieni importanți din blockchain cu experiență în tranzacționare, NFT, Metaverse, criminalitate cibernetică etc.

Potrivit presei rapoarteJayesh Ranjan, secretarul principal al statului pentru industrie, comerț și tehnologia informației, a participat la evenimentul din Hyderabad, al doilea cel mai mare centru tehnologic al Indiei.

Pentru a promova web3, va folosi o abordare colaborativă și va coopera cu ramurile executive, organismele de reglementare, industria și instituțiile academice.

Potrivit raportului de știri, IBF a ales o agendă în 10 puncte care include dezvoltarea unei stive de blockchain din India, accelerarea mediului de pornire, asistarea firmelor de tehnologie blockchain și construirea unui grup de talente pentru dezvoltarea pe termen lung a ecosistemului blockchain.

Grupuri de interes special (SIG) pe teme precum CBDC, Metaverse și cadrul de politici vor fi formate folosind un grup de influenți cu cunoștințe în diferite domenii blockchain.

IBF își propune să facă din India un hub global Web3

Potrivit surselor media care citează PR-ul forumului de la eveniment, în curând va fi lansată o acțiune de membri cu scopul de a construi cea mai mare comunitate web3 din lume.

Ranjan, care a înființat organizația indiană de advocacy blockchain, a anunțat că guvernul statului Telangana intenționează să sprijine aplicațiile web3 prin lansarea unui sandbox de reglementare. Acesta va ajuta startup-urile să dezvolte soluții blockchain pentru NFT, token-uri și alte utilizări. El a declarat:

„Acest sandbox va ajuta la crearea unui dialog semnificativ între toate părțile interesate, inclusiv autoritățile de reglementare, startup-urile și factorii de decizie, pentru a ajunge la o abordare nuanțată în dezvoltarea unui cadru web3 eficient.”

Având în vedere popularitatea în creștere a criptomonedelor și atitudinea strictă adoptată de autorități și guverne, inaugurarea forumului de advocacy blockchain axat pe India își asumă relevanță.

The Direcția de executare a început în ultima vreme analizează implicarea a zece burse de criptomonede în operațiunile de spălare a banilor după cea a guvernului impozit mare de 30% pe câștigurile de capital și 1% deducere fiscală la sursă (TDS) pentru toate tranzacțiile cu criptomonede.

Original Source: https://thecoinrise.com/india-to-become-a-web3-global-hub-with-the-launch-of-a-promising-blockchain-forum/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

Coinbase Plan to Keep Customer Disputes out of Court

Coinbase is arguing in the Supreme Court to put an automatic stay on its legal cases, citing the...

XRP Price Rallies To 4-Month High Amid Renewed Optimism For Ripple

XRP price rallied sharply today, soaring to new heights and leaving cryptocurrency enthusiasts thrilled. The digital asset has...

Bitcoin (BTC) Price Begins Massive Rally

After a massively bullish week, the Bitcoin (BTC) price has cleared a crucial resistance level that could trigger...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...