India a Web3 globális központjává válik egy ígéretes Blockchain fórum elindításával

Date:

Share post:

India lesz a blokklánc és a web3 technológia világközpontja az indiai blokklánc-ügyvédi platform szerint.

India lesz a világ blokklánc és web3 technológia központja a nemrégiben létrehozott indiai blockchain érdekérvényesítő platform szerint. Az India Blockchain Forumot (IBF) a közelmúltban hirdette meg prominens indiai blokklánc-befolyásolók egy csoportja, akik tapasztalattal rendelkeznek a kereskedésben, az NFT-ben, a Metaverse-ben, a kiberbűnözésben stb.

A média szerint jelentéseketJayesh Ranjan, az állam ipari, kereskedelmi és információs technológiai főtitkára részt vett a Hyderabadban, India második legnagyobb technológiai központjában tartott eseményen.

A web3 fejlesztése érdekében együttműködő megközelítést alkalmaz, és együttműködik a végrehajtó hatalommal, a szabályozó szervekkel, az iparral és a tudományos intézményekkel.

A híradás szerint az IBF egy 10 pontos napirendet választott, amely magában foglalja az Indiai Blockchain Stack kifejlesztését, az induló környezet felgyorsítását, a blokklánc technológiai cégek támogatását, valamint a blokklánc ökoszisztéma hosszú távú fejlesztéséhez szükséges tehetségbázis felépítését.

Speciális érdekcsoportok (SIG-k) olyan témákkal foglalkoznak, mint a CBDC, a Metaverse és a politikai keretrendszer.

Az IBF célja, hogy Indiát a Web3 globális központjává tegye

Az eseményről a fórum PR-jára hivatkozó médiaforrások szerint hamarosan tagsági akció indul, melynek célja a világ legnagyobb web3 közösségének felépítése.

Ranjan, aki létrehozta az indiai blockchain érdekképviseleti szervezetet, bejelentette, hogy Telangana állam kormánya egy szabályozási homokozó kiadásával kívánja támogatni a web3 alkalmazásokat. Segíteni fogja az induló vállalkozásokat blokklánc-megoldások fejlesztésében NFT-k, tokenek és egyéb felhasználási célokra. Állította:

“Ez a homokozó segít értelmes párbeszéd kialakításában az összes érdekelt fél között, beleértve a szabályozókat, az induló vállalkozásokat és a politikai döntéshozókat, hogy árnyalt megközelítést alakítsanak ki a hatékony web3 keretrendszer kialakításában.”

Tekintettel a kriptovaluták növekvő népszerűségére, valamint a hatóságok és kormányok szigorú álláspontjára, az India-központú blokklánc-párti fórum felavatása jelentőséggel bír.

Az A Végrehajtási Igazgatóság az utóbbi időben megkezdte működését tíz kriptovaluta tőzsde pénzmosási műveletekben való részvételét vizsgálja a kormány után súlyos 30%-os tőkenyereségadó és 1%-os forrásadó-levonás (TDS) minden kriptovaluta tranzakcióra.

Original Source: https://thecoinrise.com/india-to-become-a-web3-global-hub-with-the-launch-of-a-promising-blockchain-forum/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...