Íme, mit gondol Scaramucci a Bitcoin helyzetéről a pénzügyi világban

Date:

Share post:

Egy interjúban Scaramucci azt állította, hogy egyelőre nem jó ötlet bitcoin befektetésekkel megvédeni a vagyont az inflációtól.

Annak ellenére, hogy hangos szószólója a bitcoinnak, Anthony Scaramucci, a SkyBridge Capital pénzügyi cég alapítója nem gondolja, hogy a legnagyobb kriptovaluta még elérte az infláció elleni fedezetet. Úgy véli, hogy ez akkor fog bekövetkezni, ha lesz egymilliárd Bitcoin pénztárca.

Egy interjú A CNBC-vel Scaramucci azt állította, hogy egyelőre nem jó ötlet bitcoin befektetésekkel megvédeni a vagyont az inflációtól. Úgy véli, hogy amint az eszköz eléri az egymilliárd pénztárcát világszerte, „elég érett” lesz, és rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal.

A Bitcoin még mindig tömeges elfogadásra vár: Scaramucci

A Fehér Ház egykori tisztviselője is úgy vélte, ha a nagyobb szervezetek szeretik A BlackRock Bitcoinhoz kapcsolódó termékeket hoz létre, tömeges örökbefogadás kérdése lesz. Elismerte, hogy csatlakozott a BTC ökoszisztémához, amikor még csak 80 millió pénztárca volt, míg jelenleg több mint 300 millió.

Scaramucci szerint a fő digitális eszköz még korai szakaszában jár, és mint minden más innovációnak, ehhez is időre van szükség ahhoz, hogy legyőzze volatilitását, és bekerüljön a preferált befektetési lehetőség közé.

Nemrég a jelenlegi kriptotélt a 2000-es évek DotCom-buborékához hasonlította. Utóbbi sok értelmetlen vállalkozást bezárt, de néhányan, mint például az Amazon és az eBay, túlélték az összeomlást, és mára iparági óriások. Scaramucci szerint a digitális eszközök egész iparágra kiterjedő medvepiaca hasonló hatással lesz, és a végén kétségtelenül a bitcoin kerül majd az élre.

Scaramucci, aki ideiglenesen a Fehér Ház kommunikációs igazgatói posztját töltötte be Donald Trump kormányzása idején, úgy véli, hogy egy nagy intézmény jelentősen növelheti a bitcoin elfogadottságát. Állította:

„Az emberek nem nagyon figyelnek arra, amit a BlackRock csinál. Ha Larry Fink és csapata a BTC-hez kapcsolódó terméket állít fel, amely azt üzeni, hogy van intézményi kereslet… Szerintem ez egy hatalmas dolog, amelyet nem magyaráztak el annyira, mint kellene.”

Néhány napja, Scaramucci bemutatta Bitcoin-ár előrejelzését és azt mondta, hogy a BTC hamarosan eléri a 300 000 dollárt.

Original Source: https://thecoinrise.com/heres-what-scaramucci-believes-of-the-position-of-bitcoin-in-the-financial-world/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...