Iată ce crede Scaramucci despre poziția Bitcoin în lumea financiară

Date:

Share post:

Într-un interviu, Scaramucci a susținut că, deocamdată, nu este o idee bună să folosiți investițiile în bitcoin pentru a proteja bogăția de inflație.

În ciuda faptului că este un susținător vocal al bitcoin, Anthony Scaramucci, fondatorul companiei financiare SkyBridge Capital, nu crede că cea mai mare criptomonedă a atins încă statura de acoperire împotriva inflației. El crede că acest lucru se va întâmpla odată ce vor exista un miliard de portofele Bitcoin.

Într-un interviu cu CNBC, Scaramucci a susținut că, deocamdată, nu este o idee bună să folosiți investițiile în bitcoin pentru a proteja bogăția de inflație. El crede că, odată ce activul ajunge la un miliard de portofele la nivel global, va fi „suficient de matur” și va avea aceste caracteristici.

Bitcoin încă așteaptă adoptarea în masă: Scaramucci

Fostul oficial de la Casa Albă a crezut, de asemenea, că dacă organizațiile importante le plac BlackRock creează produse legate de Bitcoin, va deveni o chestiune de adoptare în masă. El a recunoscut că s-a alăturat ecosistemului BTC când existau doar 80 de milioane de portofele, în timp ce acum sunt peste 300 de milioane.

Principalul activ digital este încă în stadii incipiente și, la fel ca orice altă inovație, necesită timp pentru a-și cuceri volatilitatea și a se impune ca opțiune de investiție preferată, potrivit Scaramucci, reiterând unele dintre remarcile sale anterioare.

El a comparat recent actuala iarnă cripto cu bula DotCom din anii 2000. Acesta din urmă a închis o mulțime de întreprinderi inutile, dar unele, precum Amazon și eBay, au supraviețuit prăbușirii și sunt acum giganți din industrie. Potrivit lui Scaramucci, piața ursă la nivel de industrie a activelor digitale va avea un impact similar, iar bitcoinul va ajunge, fără îndoială, pe primul loc în cele din urmă.

Scaramucci, care a deținut temporar funcția de director de comunicații la Casa Albă în timpul administrației lui Donald Trump, consideră că o instituție majoră ar putea crește considerabil nivelul de acceptare a bitcoin. El a declarat:

„Oamenii nu sunt foarte atenți la ceea ce face BlackRock. Dacă Larry Fink și echipa sa creează un produs legat de BTC care vă spune că există cerere instituțională acolo… Cred că acesta este un lucru uriaș despre care nu a fost expus atât de mult pe cât ar trebui să fie.”

Cu câteva zile în urmă, Scaramucci și-a afișat predicția de preț Bitcoin și a spus că BTC va ajunge la 300.000 USD în curând.

Original Source: https://thecoinrise.com/heres-what-scaramucci-believes-of-the-position-of-bitcoin-in-the-financial-world/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...

Crypto Industry Receives Protection with New Blockchain Regulatory Bill

Member of the US House of Representatives and Majority Whip Tom Emmer has recently introduced a new bill...