Hodlnaut înregistrează 193 de milioane de dolari ca deficit financiar din accidentul UST

Date:

Share post:

Creditorul de cripto hodlnaut cu probleme raportează un total financiar deficit dintr-un accident TerraUSD (UST) va avea o valoare de aproximativ 190 de milioane de dolari.

O declarație pe propria răspundere a fost depusă la începutul acestei luni pentru a sprijini cererea creditorului criptografic din Singapore pentru managementul judiciar. Potrivit declarației pe propria răspundere, a fost subliniată cauza particulară a suspendării lui Hodlnaut la retragere.

Pe baza analizei efectuate, Hodlnaut avea deja o datorie restante de 391 de milioane de dolari singaporezi, care este de aproximativ 280 de milioane de dolari. La acel moment, avea doar active în valoare de 122 SGD (88 de milioane de dolari), care rezultă într-un deficit de 193 de milioane de dolari. După cum se precizează în declarația pe propria răspundere,

„Începând cu 8 august 2022, Grupul Hodlnaut are un sold de pasiv restant de 391 milioane SGD și active realizabile estimate de 122 milioane SGD în criptomonede. Această poziție financiară oferă Grupului Hodlnaut o criptomonedă realizabilă raportul dintre active și datorii de aproximativ 0,31 (adică 31 de cenți pe dolar)”

Hodlnaut dă vina pe TerraUST Crash pentru pierderi

Creditor cripto asiatic, Hodlnaut făcuse o pauză de retragere pe platforma sa, invocând condiția pieței de urs drept motiv. Ca remediu, creditorul avea în vedere o opțiune de recuperare pentru a evita lichidarea forțată a activelor sale. Câteva zile mai târziu, Hodlnaut a depus dosar pentru o conducere judiciară cu Înalta Curte din Singapore.

Creditorul cripto a considerat managementul judiciar o opțiune mai bună în comparație cu lichidarea forțată, în care activele vor fi vândute la un preț scăzut în comparație cu prețul lor ridicat anterior. Cel mai important, conducerea judiciară protejează firma cripto de creditori și lichidare.

O parte din ofertele managementului judiciar este asigurarea unui manager judiciar care va acționa în locul directorilor companiei. Odată numit, managerul independent al sistemului judiciar va supraveghea afacerile firmei, inclusiv procesul de management al sistemului judiciar.

În sfârșit, este un moratoriu care permite o pauză temporară a creditorilor care doresc să depună un proces împotriva firmei.

În prezent, acești creditori sunt estimați a fi în jur de 17.513. Între timp, în ultima actualizare publicată pentru clienți cu privire la starea conducerii sistemului judiciar, a atribuit cauza specifică a pierderii financiare expunerii filialei sale din Hong Kong la TerraUST, care s-a prăbușit în mod neașteptat.

Investiția lui Hodlnaut în TerraUST s-a ridicat la 317 milioane USD prin Protocolul Anchor. Până la prăbușirea monedei stabile, pierderea lui Hodlnaut a fost înregistrată în valoare de 189,7 milioane de dolari.

Original Source: https://thecoinrise.com/hodlnaut-records-193m-as-financial-shortfall-from-ust-crash/?rand=1302

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...

Crypto Industry Receives Protection with New Blockchain Regulatory Bill

Member of the US House of Representatives and Majority Whip Tom Emmer has recently introduced a new bill...