Het handelsvolume van Dogecoin daalt terwijl de markt probeert te dekken

Date:

Share post:

Bron: TradingView

Dogecoin-prijsanalyse voor 24 augustus 2022 komt op een trage toon voor ‘s werelds grootste meme-munt, omdat we kunnen bevestigen dat de prijzen de afgelopen 24 uur met slechts 0,03% zijn gestegen, wat suggereert dat lagere prijzen in de nabije toekomst mogelijk zijn toekomst. Dit is iets dat we de komende dagen kunnen ervaren vanaf het DOGE-token. Voor nu is het echter duidelijk dat de DOGE-stieren niet hebben wat nodig is om het prijsniveau van $ 0,07 te doorbreken, wat de dichtstbijzijnde weerstandszone is voor de DOGE-prijsactie.

Bovendien, zoals vermeld in onze DOGE prijsanalyse voor 23 augustus 2022, heeft het Dogecoin-token ook een sterke weerstand tegen het prijsgebied van $ 0,10. De meme-munt heeft geprobeerd deze sterke weerstand te doorbreken, maar slaagde daar bij een aantal gelegenheden niet in.

De gegevens van CoinMarketCap laat zien dat het handelsvolume voor Dogecoin de afgelopen 24 uur met 24,96% is gedaald, gevolgd door een stijging van 0,51% in de marktkapitalisatie. Bovendien is de marktdominantie van de munt gedaald naar 0,88%, terwijl de Volume / Market Cap Ratio een waarde heeft van 0,03639.

De dagelijkse kaars voor Dogecoin opende tegen een prijs van $ 0,06884 en bereikte een dagelijkse high van $ 0,06920. Verder staat het dagelijkse dieptepunt voor de munt op een prijs van $ 0,06703 en de prijs van 1 DOGE op het moment van schrijven is $ 0,06778.

Dogecoin-prijsanalyse op de daggrafiek voor 24 augustus

Dogecoin-prijsanalyse op de daggrafiek voor 24 augustus 2022 houdt rekening met de gegevens die worden gepresenteerd door 3 belangrijke indicatoren op de onderstaande dagelijkse grafiek.

Dogecoin prijsanalyse
Bron: TradingView

De RSI-indicator leest een waarde onder 46, omdat het duidelijk is dat beren over het algemeen de controle hebben over het Dogecoin-token.

De MACD-lijn is onder de signaallijn gedaald en het histogram blijft bearish.

De prijsactie voor Dogecoin bevindt zich in de bearish regio van de Bollinger Bands.

Conclusie

Dogecoin-prijsanalyse voor 24 augustus 2022 eindigt op een bearish toon voor DOGE, aangezien we kunnen verwachten dat DOGE $ 0,07 opnieuw zal testen.

Original Source: https://thecoinrise.com/dogecoin-trading-volume-takes-a-dip-as-the-market-tries-to-cover/

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...