FTX US va achiziționa BlockFi pentru doar 15 milioane USD

Date:

Share post:

Acordul de achiziție dintre BlockFi și FTX.US are un preț de bază de 15 milioane de dolari, care ar putea crește în funcție de performanță.

Potrivit unui recent raportacordul de achiziție dintre BlockFi și FTX.US are un preț de bază de 15 milioane de dolari care ar putea crește în funcție de performanță.

Se pare că liderul schimbului de criptomonede, FTX.US, a fost în discuții pentru achiziționarea creditorului cripto pentru doar 15 milioane de dolari, spre deosebire de prețul estimat anterior de 240 de milioane de dolari.

Achiziția BlockFi bazată pe performanță

CEO-ul BlockFi, Zac Prince, a scris pe Twitter că suma de 240 de milioane de dolari a fost supusă „declanșatorilor de performanță” după anunțarea acordului de achiziție. Unul dintre aceste declanșatoare, conform unui articol recent, este că compania primește aprobarea de reglementare de la Securities and Exchange Commission până la 31 decembrie pentru produsul său de randament, BlockFi Yield, care ar elibera 25 de milioane de dolari de la FTX.US.

Mai mult decât atât, FTX.US ar plăti o sumă suplimentară de 100 de milioane de dolari dacă activele clienților BlockFi ar ajunge la 10 miliarde de dolari până în octombrie 2023. Nu în ultimul rând, conform rapoartelor, FTX.US a fost de acord să plătească până la 100 de milioane de dolari, sau 25% din valoarea operațională anuală a BlockFi. profituri.

BlockFi poate fi cumpărat de FTX.US pentru un preț minim de 15 milioane USD dacă nu îndeplinește oricare dintre aceste condiții. Cu toate acestea, ar putea în continuare să cumpere opțiunea de achiziție a FTX.US înainte de octombrie 2023 pentru „de două până la trei ori” banii pe care schimbul a contribuit inițial la tranzacție.

BlockFi este o platformă de creditare în criptomonede, care se referă la o afacere care oferă clienților săi șansa de a profita de profiturile oferite de protocoalele de finanțare descentralizată (DeFi). Compania, care a fost evaluată la 4,8 miliarde de dolari în iulie 2021, a fost grav afectată de o problemă de lichiditate împreună cu Celsius, Voyager, Babel Finance și CoinFLEX, ca urmare a prăbușirii brutale a pieței criptomonedelor din acest an.

În special, BlockFi a semnat un acord definitiv cu FTX US în iulie, cu scopul de a obține o facilitate de credit de 400 de milioane de dolari, după cum a raportat TheCoinRise.

FTX, despre care se spune că discuta dobândind Robinhood, a sugerat în iulie că acesta are „câteva miliarde” în mână pentru a sprijini firmele care se luptă să mențină stabilitatea pieței cripto.

Original Source: https://thecoinrise.com/ftx-us-to-reportedly-acquire-blockfi-for-as-low-as-15m/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

Революция в индустрии для взрослых: как технология блокчейн и Cuminu расширяют возможности создателей и потребителей

Индустрия для взрослых является отличным доказательством концепции преимуществ технологии блокчейн, которая сосредоточена на безопасности, расширении прав и возможностей,...

A felnőttipar forradalmasítása: Hogyan erősíti a Blockchain technológia és a Cuminu az alkotókat és a fogyasztókat

A felnőttipar kiváló bizonyítéka a blokklánc-technológia előnyeinek koncepciójának, amelynek középpontjában a biztonság, a felhatalmazás, a védelem és az...

アダルト産業の革命: ブロックチェーン技術とクミヌがクリエイターと消費者にどのように力を与えているか

アダルト産業は、セキュリティ、エンパワーメント、保護、および偏見の排除を中心としたブロックチェーン技術の利点の優れた概念実証です。 ブロックチェーンを使用すると、分散型のピアツーピア市場でのトランザクションを匿名で安全かつ機密に実行できるため、ユーザーの信頼が高まります。 これらの独自の機能は、特にデジタル時代にデータのプライバシーとセキュリティがますます重要になっているため、すべての市場にとって不可欠です。 さらに、ブロックチェーン技術により、ユーザーは自分のデータを完全に制御できるようになり、将来に向けて公正で透明な空間が生まれます。 また、業界で以前から懸念されていた銀行や決済ゲートウェイの仲介をなくすことも可能になり、業界のニーズにより適した決済ソリューションへの道が開かれます。 アダルト業界におけるブロックチェーン技術の利点 取引のための安全で分散化されたプラットフォームを提供するブロックチェーンの能力は、アダルト業界に大きな影響を与え、調査と革新のためのエキサイティングな分野となっています。 データのプライバシー、セキュリティ、およびトランザクションの透明性を強化するテクノロジの可能性は、業界を変革し、すべての参加者にとってより公平で効率的な空間を作り出すことができます。 カムニティの紹介 Cuminu は、完全に暗号通貨によって駆動される 18 のユニークなストリーミング プラットフォームを構築することを目的としたアダルト エンターテイメント プラットフォームです。 このエコシステムは、モデル料金の引き下げ、最先端のプラットフォーム、およびファンがお気に入りのアダルト コンテンツ プロバイダーと通信するためのより良い方法を提供することを目的としています。 Cuminu は、仲介業者を必要とせずに、クリエイターとファンの間の取引をより効率的にすることを意図しています。 このようにして、アダルト コンテンツの消費者と作成者は、相互作用の柔軟性を高めることができます。 このプラットフォームは、典型的なアダルト...

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...