FINTRAC geeft MSB-licentie uit aan Huobi Tech’s Hbit Technologies

Date:

Share post:

Financial Transactions and Reports Analysis Center gaf onlangs groen licht aan Huobi Tech om haar diensten in de regio te verlenen.

Financial Transactions and Reports Analysis Center (FINTRAC) heeft onlangs groen licht gegeven aan het in Hong Kong gevestigde crypto-uitwisselingsplatform Huobi Tech om zijn diensten in de regio te verlenen.

Huobi Tech heeft onlangs aangekondigd dat haar dochteronderneming Hbit Technologies Limited met succes een Money Services Business (MSB) registratielicentie heeft verkregen van FINTRAC. De nieuwe licentie markeert een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van Huobi’s zakelijke wettelijke naleving.

Huobi Tech nu gemachtigd om gereguleerde diensten aan te bieden in Canada

Het makelaarsbedrijfssegment van Huobi Tech omvat Hbit Technologies Limited, dat nu gemachtigd is om gereguleerde activiteiten in Canada uit te voeren, waaronder het handelen in virtuele valuta, geldoverdrachten en deviezen. De nalevingsvoetafdruk van Huobi Tech in Noord-Amerika ontwikkelt zich. Twee maanden geleden, Verenigde Staten FinCEN verleende de dochteronderneming van de beurs een licentie voor Money Services Business (MSB) Registratie.

Noord-Amerika groeit snel en speelt een belangrijke rol in de wereldwijde bitcoin-markt. De maandelijkse bitcoin-transactievolumes in Noord-Amerika zijn tussen juli 2020 en juni 2021 met meer dan 1.000% gestegen, volgens “The 2021 Geography of Cryptocurrency Report” van Chainalysis. Noord-Amerika gaat ook het snelst vooruit en behoudt zijn wereldwijde voorsprong op het gebied van wetgeving.

Afgezien van Amerika, breidt de uitwisseling ook zijn vleugels uit naar andere delen van de wereld en liet onlangs doorschemeren op zijn plannen om Over-the-Counter (OTC) diensten aan te bieden na registratie bij het Australian Transaction Reports and Analysis Centre (AUSTRAC).

De openingsdag van dit jaar was het debuut van Huobi Tech Brokerage. Sindsdien heeft de OTC Desk-activiteiten van het bedrijf een snelle groei doorgemaakt, met een totaal handelsvolume dat nu meer dan $ 800 miljoen bedraagt. Tijdens zijn expansie heeft Huobi Tech consequent de ideeën van “veiligheid” en “compliance” de hoogste prioriteit gegeven. Huobi wil zijn internationale klantenkring blijven uitbreiden om meer mensen deskundige en veilige digitale activadiensten aan te bieden.

Met name, zoals TheCoinRise een paar weken geleden meldde, Taiyi Group heeft het communicatieplatform van Huobi Global overgenomen om een ​​grote entree te maken in de metaverse wereld.

Original Source: https://thecoinrise.com/fintrac-issues-msb-license-to-huobi-techs-hbit-technologies/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...