FINTRAC emite licență MSB pentru Hbit Technologies de la Huobi Tech

Date:

Share post:

Centrul de analiză a tranzacțiilor financiare și a rapoartelor a dat recent undă verde Huobi Tech pentru a-și furniza serviciile în regiune.

Centrul de analiză a tranzacțiilor și rapoartelor financiare (FINTRAC) a dat recent undă verde platformei de schimb criptografic Huobi Tech din Hong Kong pentru a-și furniza serviciile în regiune.

Huobi Tech a făcut recent a anunţat că filiala sa Hbit Technologies Limited a obținut cu succes o licență de înregistrare a afacerii de servicii monetare (MSB) de la FINTRAC. Noua licență marchează o piatră de hotar majoră în extinderea conformității juridice a companiei Huobi.

Huobi Tech este acum autorizat să ofere servicii reglementate în Canada

Segmentul de afaceri de brokeraj al Huobi Tech cuprinde Hbit Technologies Limited, care este acum autorizată să desfășoare activități reglementate în Canada, inclusiv tranzacționarea cu valute virtuale, transferuri de bani și schimb valutar. Amprenta de conformitate a Huobi Tech în America de Nord se dezvoltă. Acum două luni, Statele Unite FinCEN a acordat filiala bursei o licență pentru înregistrarea afacerilor cu servicii monetare (MSB).

America de Nord crește rapid și deține un rol semnificativ pe piața globală a bitcoin. Volumul lunar al tranzacțiilor bitcoin din America de Nord a crescut cu peste 1.000% între iulie 2020 și iunie 2021, potrivit „The 2021 Geography of Cryptocurrency Report” de Chainalysis. America de Nord avansează, de asemenea, cel mai rapid și își menține liderul global în ceea ce privește legislația.

În afară de America, schimbul își extinde aripile și în alte părți ale lumii și recent a sugerat intenționează să ofere servicii Over-the-Counter (OTC). după înregistrarea la Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC).

Ziua inaugurală de funcționare din acest an a văzut debutul Huobi Tech Brokerage. De atunci, afacerea OTC Desk a companiei a cunoscut o creștere rapidă, cu un volum total de tranzacționare care a depășit acum 800 de milioane de dolari. Pe parcursul expansiunii sale, Huobi Tech a acordat în mod constant ideilor de „siguranță” și „conformitate” prioritate maximă. Huobi își propune să continue să își dezvolte clientela internațională pentru a oferi mai multor oameni servicii de active digitale sigure și experte.

În special, după cum a raportat TheCoinRise cu câteva săptămâni în urmă, Taiyi Group a achiziționat platforma de comunicare a Huobi Global pentru a face o mare intrare în lumea metaversului.

Original Source: https://thecoinrise.com/fintrac-issues-msb-license-to-huobi-techs-hbit-technologies/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...