Ethereum wordt bullish: pogingen om $ 1.700 terug te vorderen

Date:

Share post:

Bron: TradingView

Ethereum-prijsanalyse voor 24 augustus 2022 komt neer op een bearish toon voor ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency, aangezien de kans op het maken van hogere toppen geleidelijk toeneemt. Bovendien is het ook duidelijk dat de dichtstbijzijnde ondersteuning voor de toonaangevende cryptocurrency zich op het prijsniveau van $ 1500 bevindt, dat met succes stand hield, maar het is belangrijk voor Ether om nu voorbij het prijsniveau van $ 1700 te breken en opnieuw plaats te maken voor het prijsniveau van $ 2K. Maar om een ​​opwaartse trend door te zetten, moeten beleggers wachten tot $ 2K in ondersteuning verandert.

Zoals opgemerkt in onze Ether-prijsanalyse voor 23 augustus 2022, heeft het Ethereum-token een sterke ondersteuningszone tussen het prijsgebied van $ 1500 – $ 1700, dat al heel lang stand houdt. Bovendien is de dominantie van het token ook in een snel tempo toegenomen.

De gegevens van CoinMarketCap laat zien dat het handelsvolume van de munt de afgelopen 24 uur met 1,86% is gestegen, gevolgd door een stijging van 4,14% in de marktkapitalisatie. Bovendien heeft de Volume / Market Cap een waarde van 0,0946, terwijl de marktdominantie is gestegen tot 19,49%.

De dagelijkse kaars voor Ethereum opende tegen een prijs van $ 1665 en bereikte een dagelijkse high van $ 1666. Aan de andere kant staat het dagelijkse dieptepunt voor ETH op een prijs van $ 1604. De prijs van 1 ETH op het moment van schrijven is $ 1634.

Ethereum-prijsanalyse voor 24 augustus op de daggrafiek

Ethereum-prijsanalyse voor 24 augustus 2022 houdt rekening met de gegevens uit de dagelijkse grafiek hieronder en 3 belangrijke indicatoren in de crypto-ruimte.

Ethereum prijsanalyse
Bron: TradingView

De RSI-indicator leest een waarde onder 46, wat betekent dat beleggers kunnen verwachten dat Ethereum-bulls nu een zet zullen doen!

De MACD-lijn blijft onder de signaallijn, maar de bearish-intensiteit van het histogram neemt geleidelijk af.

De prijsactie voor Ethereum bevindt zich aan de onderkant van de Bollinger Bands.

Conclusie

Ethereum-prijsanalyse voor 24 augustus 2022 eindigt op een bullish toon voor ETH met verhoogde kansen om $ 1700 te breken.

Original Source: https://thecoinrise.com/ethereum-turns-bullish-attempts-to-reclaim-1700/

Author : Parth Dubey

Related articles

G7 grăbește discuțiile privind reglementarea strictă a criptografice

Grupul internațional al celor șapte, denumit pe scară largă G7, este încă îngrijorat de implozia și depunerea de...

G7, 엄격한 암호화 규제에 대한 논의 촉진

G7으로 널리 알려진 국제 그룹 오브 세븐(Group of Seven)은 여전히 ​​암호화폐 거래소 FTX의 파열 및 파산 신청에 대해...

G7 urychluje diskuse o přísné regulaci kryptoměn

Mezinárodní skupina sedmi široce označovaná jako G7 je stále znepokojena imploze a bankrotem kryptoměnové burzy FTX, a proto...

G7 Hastens Discussions on Strict Crypto Regulation

The international Group of Seven widely referred to as G7 is still concerned about the implosion and bankruptcy...