Ethereum herstelt van $1500 ondersteuning: terug boven $1600

Date:

Share post:

Bron: TradingView

Ethereum-prijsanalyse voor 23 augustus 2022 komt op een bearish toon voor de 2e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie in de cryptomarkt, die ook het geboortenetwerk van DeFi is. Interessant is dat na het nieuws over de Merge, dwz dat de overgang van het netwerk van proof of work naar proof of stake, een van de meest optimistische invloeden is geweest voor de prijsactie van Ether. Als de situatie vergelijkbaar blijft, kan Ether doorgaan met zijn pogingen om $ 2K te doorbreken, wat de dichtstbijzijnde grote weerstand is voor het ETH-token.

Zoals opgemerkt in onze ETH-prijsanalyse voor 22 augustus 2022, kan het Ethereum-token doorgaan met het opnieuw testen van het prijsniveau van $ 1,5K als de prijzen de komende dagen niet door het prijsniveau van $ 2K komen. Als het prijsniveau van $ 1,5K niet standhoudt, kunnen beleggers een hertest van $ 1K verwachten.

De gegevens van CoinMarketCap laat zien dat het handelsvolume van de munt de afgelopen 24 uur met 16,57% is gestegen, gevolgd door een stijging van 1,01% in de marktkapitalisatie. Bovendien heeft de Volume / Market Cap een waarde van 0,09348, terwijl de marktdominantie is gestegen tot 19,36%.

De dagelijkse kaars voor Ethereum opende tegen een prijs van $ 1624 en bereikte een dagelijkse high van $ 1637. Aan de andere kant staat het dagelijkse dieptepunt voor ETH op een prijs van $ 1615. De prijs van 1 ETH op het moment van schrijven is $ 1621.

Ethereum-prijsanalyse voor 23 augustus op de daggrafiek

Ethereum-prijsanalyse voor 23 augustus 2022 houdt rekening met de gegevens uit de dagelijkse grafiek hieronder en 3 belangrijke indicatoren in de crypto-ruimte.

Ethereum prijsanalyse
Bron: TradingView

De RSI-indicator leest een waarde onder de 45, wat betekent dat de beren nog steeds de prijsactie van de Ethereum-munt domineren.

De MACD-lijn blijft onder de signaallijn, maar de bearish-intensiteit van het histogram neemt af.

De prijsactie voor Ethereum bevindt zich aan de onderkant van de Bollinger Bands.

Conclusie

Ethereum-prijsanalyse voor 23 augustus 2022 eindigt op een bearish toon, omdat we kunnen verwachten dat het ETH-token $ 1.500 opnieuw zal testen.

Original Source: https://thecoinrise.com/ethereum-rebounds-from-1500-support-back-above-1600/

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...