Dogecoin menține prețul peste 6 cenți: indicatorii rămân ursori

Date:

Share post:

Sursa: TradingView

Analiza prețului Dogecoin pentru 23 august 2022 vine pe o notă de urs pentru cea mai mare monedă meme din lume, deoarece este clar că investitorii ar putea asista la o nouă scădere a prețurilor în zilele următoare. În plus, este, de asemenea, important de reținut că moneda meme s-a menținut peste nivelul prețului de 0,060 USD, care este cea mai apropiată rezistență pentru moneda meme, iar investitorii se pot aștepta ca jetonul DOGE să scadă în continuare dacă nivelul prețului de 7 cenți nu este spart și transformat. într-o regiune de sprijin. Dacă situația rămâne aceeași, se pot observa prețuri mai scăzute și investitorii ar trebui să fie pregătiți pentru asta.

După cum s-a menționat în documentul nostru Analiza prețului DOGE pentru 22 august 2022cea mai mare monedă meme din lume, Dogecoin, a continuat să păstreze poziția a 10-a în spațiul cripto, în ciuda unei piețe de urs și a sprijinului în scădere din partea investitorilor.

The date de la CoinMarketCap arată că volumul de tranzacționare pentru Dogecoin a crescut cu 7,19% în ultimele 24 de ore, urmat de o scădere cu 0,16% a capitalizării pieței. Mai mult, Dominanța pieței a monedei a scăzut la 0,89%, în timp ce Raportul Volum / Capitalizare pieței are o valoare de 0,04968.

Lumânarea zilnică pentru Dogecoin s-a deschis la un preț de 0,06841 USD și a atins un maxim zilnic de 0,06888 USD. În plus, minimul zilnic al monedei este la un preț de 0,06819 USD, iar prețul pentru 1 DOGE la momentul scrierii este de 0,06854 USD.

Analiza prețului Dogecoin pe graficul zilnic pentru 23 august

Analiza prețului Dogecoin pe graficul zilnic pentru 23 august 2022, va lua în considerare datele prezentate de 3 indicatori majori pe graficul zilnic de mai jos.

Analiza prețului Dogecoin
Sursa: TradingView

Indicatorul RSI arată o valoare sub 47, ceea ce înseamnă că cumpărătorii continuă să încerce să-și recâștige dominația.

Linia MACD a scăzut sub linia semnalului, iar histograma rămâne ursoasă pentru moneda meme.

Acțiunea prețului pentru Dogecoin este situată în regiunea de urs a benzilor Bollinger.

Concluzie

Analiza prețului Dogecoin pentru 23 august 2022, se încheie cu o notă de urs pentru DOGE, cu șanse considerabile de retestare la 6,5 ​​cenți.

Original Source: https://thecoinrise.com/dogecoin-retains-price-above-6-cents-indicators-remain-bearish/?rand=1302

Author : Parth Dubey

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...