Dezvoltatorul SudoRare pleacă de la Dark Carting cu 519 ETH

Date:

Share post:

Dezvoltatorii SudoRare, o platformă Non-Fungible Token (NFT) au plecat dispărut cu niște criptomonede și stablecoins.

Tokenurile Ethereum (ETH), LooksRare (LOOKS) și USD Coin (USDC) au fost toate drenate din schimb. În urma atacului, jetoanele LOOKS și USDC au fost convertite în ETH pe schimbul cripto descentralizat Uniswap. În total, covorul s-a ridicat la 519 Ethereum (ETH), care valorează în prezent 815.000 USD.

În acest moment, SudoRare și-a închis platforma de tranzacționare, precum și toate rețelele sociale mânere. Platforma de schimb descentralizată de token non-fungible (NFT) a devenit indisponibilă online la doar șase ore după lansare.

Pentru a enumera, o tragere de covor este o strategie de înșelătorie cripto în care dezvoltatorii atrag investitori în proiectul lor de active digitale, apoi se retrag odată ce fondurile sunt injectate. Investitorii sunt apoi lăsați fără bani sau cu o criptomonedă care nu are valoare de piață. Proiectul este cu greu finalizat înainte ca dezvoltatorii să-i elimine toată lichiditatea.

Tocmai, tragerea de covor a fost comisă astăzi și a deturnat fondurile investitorilor fără a lăsa urme. Din investigații, PeckShield a descoperit că fondurile au fost trimise la trei adrese diferite de portofel. După multă analiză, s-a descoperit că unul dintre portofele aparține unui utilizator Kraken. Kraken este un schimb de criptomonede din Statele Unite, care funcționează și ca bancă.

Suspiciuni ridicate cu privire la proiectul SudoRare

În ultima săptămână, potențialii investitori și publicul larg au fost avertizați de către crypto Twitter împotriva tranzacționării pe protocolul SudoRare.

Denunțătorii suspecti au semnalat tokenomia din spatele platformei, precum și prezența adepților online falși. În mod interesant, utilizatorilor de retail li sa oferit un randament scandalos al investiției. Având în vedere acest lucru, mulți au considerat că SudoRare este o schemă de înșelătorie.

După multă analiză și analiză, PeckShield și alți comentatori consideră că dezvoltatorii din spatele proiectului sunt responsabili pentru tracțiunea covorului. Având în vedere durata scurtă după lansare, se bănuiește că nimeni nu ar fi putut avea acces la fondul de lichiditate al proiectului.

Investitorii cripto au fost avertizați să efectueze întotdeauna diligența necesară înainte de a-și cufunda capitalul în orice proiect cripto. Abia în 2021, 2,8 miliarde de dolari au fost deturnate prin tragere de covor, ceea ce a reprezentat peste două treimi din cifra totală de escrocherie anul trecut. Una dintre acestea este încălcarea de 190 de milioane de dolari a Nomad Network.

Original Source: https://thecoinrise.com/sudorare-developer-goes-dark-carting-away-with-519-eth/?rand=1302

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...