De fusie zal geen verlaging van de gasvergoeding veroorzaken – Ethereum Foundation

Date:

Share post:

Ethereum ETH cryptocurrency token symbool, munt pictogram op donkere digitale achtergrond. Digitaal goud voor website of banner. Vectoreps10.

Naar aanleiding van verschillende misvattingen over de aanstaande Ethereum-protocol Merge, met name wat betreft gastarieven, heeft de Ethereum Foundation een bijgewerkte reactie gepubliceerd.

Als een reactie aan deze misvatting: “De fusie zal de gasprijzen verlagen.” De ETH Foundation zei dat het helemaal niet waar is. Ter verduidelijking werd gesteld dat gastarieven het gevolg zijn van de vraag die op het netwerk wordt gesteld en niets te maken hebben met de capaciteit van het netwerk.

Na veel testen, The Merge zal een vooruitgang zijn van het consensusmechanisme dat beschikbaar is op het ETH-netwerk. Gewoonlijk maakt Ethereum gebruik van het proof-of-work (PoW) consensusmechanisme, een cryptografisch bewijs dat de nauwkeurigheid van nieuwe transacties die aan de blockchain worden toegevoegd, controleert.

Bovendien helpt de PoW anonieme entiteiten om vertrouwen op te bouwen in een gedecentraliseerd netwerk. Een deel van de kritiek op het PoW-consensusmechanisme is het vereiste van energieverbruik.

Het minen van één Bitcoin (BTC) op het PoW-mechanisme stond gelijk aan het verbruiken van energie bedoeld voor een gemiddeld Amerikaans huis gedurende een periode van negen jaar. Ook biedt het PoW-consensusmechanisme centralisatie, wat ver verwijderd is van de decentralisatie waar crypto-investeerders naar uitkijken.

Misvattingen over de fusie

In plaats daarvan is de Merge een volledige overgang van de PoW naar een proof-of-stake (PoS) consensusmechanisme.

Zodra de lancering is voltooid, zal het huidige Ethereum Mainnet fuseren met het Beacon Chain proof-of-stake-systeem. Als onderdeel van het aanbod zal er een volledige schaalupgrade zijn, zoals sharding. Wat de populaire opinie betreft, zullen de gasprijzen niet worden verlaagd, hoewel de CO2-uitstoot zal worden verlaagd tot 99,95%.

Onder vermelding van de ETH Foundation,

“De fusie is een verandering van het consensusmechanisme, geen uitbreiding van de netwerkcapaciteit, en zal niet leiden tot lagere gastarieven.” Ter vergelijking: elke parameter die de capaciteit van het netwerk beïnvloedt, wordt niet beïnvloed door het nieuwe consensusmechanisme. Er zullen geen significante wijzigingen worden aangebracht in dergelijke parameters.

Verschillende andere misvattingen over de nieuwste upgrade van het Ethereum-netwerk omvatten het feit dat transacties na The Merge sneller zullen worden uitgevoerd. Aan de andere kant biedt het ETH-netwerk met PoS beveiliging, duurzaamheid en schaalbaarheid.

Original Source: https://thecoinrise.com/the-merge-will-not-cause-gas-fee-reduction-ef/

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...

Understanding the Stablecoin Stability and De-Pegging Crisis

Stablecoins are a crucial part of the crypto ecosystem. So when they lose their ‘stability,’ it can cause...