Crypto.com continuă remodelarea completă a Staple Center

Date:

Share post:

Chiar dacă firmele cripto continuă să simtă căldura iernii cripto, Crypto.com și-a continuat remodelarea planificată de mai multe milioane de dolari a Arena Crypto.com.

Într-o postare recentă pe Twitter, Crypto.com impartit imagini reimaginate ale arenei după ce au fost finalizate cele nouă investiții digitale în arena emblematică.

Unele dintre actualizările notabile care vizează oferirea unei experiențe îmbunătățite pentru fani includ introducerea unui club tunel pe mai multe niveluri. Acest lucru va permite deținătorilor de bilete experimentați să vadă jucătorii și artiștii intrând și ieșind din vestiar printr-o fereastră din culise.

De asemenea, vor fi adăugate două ecrane LED jumbo, precum și o sală modernizată pentru a include noi facilități și oferte alimentare. La finalizare, stadionul de ultimă generație va fi pe deplin marcat ca cel al schimbului. Locația sportivă găzduiește echipele NBA LA Lakers și LA Clippers, precum și pe cei de la Los Angeles Kings Clippers din NHL.

Zona emblematică, veche de 23 de ani, va rămâne operațională și accesibilă în această perioadă de renovare treptată de 2 ani. Crypto.com și-a asigurat 20 de ani de drepturi de denumire a Staple Arena după ce a semnat un acord de parteneriat de 700 de milioane de dolari cu proprietarii săi AEG în noiembrie 2021.

Renovările în etape, programate să fie finalizate la sfârșitul anului 2024, vor fi supravegheate de arhitectul original Dan Meis și Ron Turner.

Mișcările de avansare continuă ale Crypto.com

Platforma de schimb criptografic din Singapore pare să nu fie descurajată în efortul său de creștere și recunoaștere globală, în ciuda mai multor dezavantaje din acest an.

Bursa și-a continuat expansiunea sporadică prin asigurarea aprobării de reglementare în mai multe regiuni pentru a-și furniza serviciile. În anul, Crypto.com și-a lansat serviciul pe piețe cheie precum ItaliaCipru, Coreea de Sud și Singapore după aprobarea autorităților de reglementare.

Crypto.com este, de asemenea, schimbul cripto oficial sponsor pentru viitoarea Cupă Mondială FIFA 2022 din Qatar. Ca parte a acordului, crypto.com se va bucura de o expunere masivă, deoarece logo-ul și imaginile sale alături de ale altor susținători precum Coca-Cola și Adidas vor fi afișate în și în jurul diferitelor locații programate pentru Mundial.

Mișcările de expansiune continuă ale Crypto.com i-au adus oferte în alte sporturi, inclusiv baseball, Formula 1 și e-Sports.

Original Source: https://thecoinrise.com/crypto-com-continues-comprehensive-remodeling-of-staple-center/?rand=1302

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...