Coinbase se confruntă cu încă un proces cu o serie de acuzații

Date:

Share post:

Reclamantul a susținut că Coinbase nu abordează prompt plângerile clienților și nu protejează activele clienților săi.

Unul dintre utilizatorii Coinbase a intentat un proces împotriva companiei pentru că nu a menținut accesul la conturile clienților săi în perioadele de volatilitate semnificativă a pieței. Reclamantul George Kattula afirmă că schimbul „nu folosește în mod corespunzător tehnici standard pentru a menține conturile consumatorilor în siguranță” în numele tuturor deținătorilor de portofel și conturi Coinbase.

Coinbase „își blochează în mod necorespunzător și nejustificat consumatorii să-și acceseze conturile și fondurile”, potrivit reclamantului. proces. El susține că acest lucru încalcă pretenția companiei de a oferi clienților tehnologie care ajută la navigarea în „natura în timp real, globală și 24/7/365 a piețelor de cripto active”.

Pe piața foarte volatilă a activelor digitale, accesul inconsecvent la cont poate provoca o mare prejudiciu financiar. Kattula a pierdut bani ca urmare a blocării contului său pentru o „perioadă prelungită”, ceea ce l-a împiedicat să facă tranzacții.

În plus, reclamantul a susținut că Coinbase nu abordează prompt plângerile clienților și nu protejează activele clienților săi. Dosarul scrie:

„Eșecurile Coinbase au împiedicat reclamanții și membrii clasei să aibă „control deplin asupra [their] cripto” și să poată „investi, cheltui, economisi, câștiga și folosi” sau să-și retragă fondurile în funcție de [the exchange] promisiuni.”

Alte acuzații au fost făcute de Kattula, care a spus că, refuzând să se înregistreze ca broker-dealer și susținând că este obligat să facă acest lucru, Coinbase „încalcă cu îndrăzneală legile federale și de stat”.

Coinbase are probleme

În urma știrilor că Coinbase a fost ținta anchetei SEC, sau Securities and Exchange Commission, acțiunile companiei au scăzut luna trecută. Comisia consideră, de asemenea, că bursa este de vină pentru listarea a nouă titluri de valoare tokenizate.

Recent, bursa s-a confruntat deja cu două procese. Primul pretins acea Coinbase a făcut declarații false și înșelătoare rezultând în scăderea bruscă a prețului acțiunilor COIN, în timp ce al doilea a târât schimbul în instanță pentru că nu a furnizat declinările necesare pentru 79 de jetoane cripto.

Original Source: https://thecoinrise.com/coinbase-faces-yet-another-lawsuit-with-a-series-of-allegations/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...