Cele mai importante companii de valori mobiliare din Coreea de Sud vor lucra împreună la lansarea unui schimb criptografic în 2023

Date:

Share post:

Se pare că mai multe companii interne de valori mobiliare din Coreea de Sud s-au prezentat pentru a lansa un schimb criptografic în prima jumătate a anului 2023.

Mai multe companii interne de valori mobiliare din Coreea de Sud s-au prezentat pentru a lansa un schimb virtual de active în prima jumătate a anului 2023.

Conform a raport de către NewPim, șapte mari companii naționale de valori mobiliare din cadrul Asociației pentru Investiții Financiare au decis să lucreze împreună pentru noul schimb criptografic. În plus, se pare că aceștia caută licențiere și înființare de către autoritățile financiare sud-coreene în a doua jumătate a anului 2022.

Schimbul de active virtuale planificat al Asociației de Investiții Financiare „căută nu numai modele de afaceri, ci și afaceri independente pentru fiecare companie de valori mobiliare”, potrivit raportului.

Un nou schimb criptografic la începutul anului 2023

Pe 22 august, industria valorilor mobiliare a dezvăluit că înființarea unei companii și autorizarea prealabilă din partea autorităților financiare au fost solicitate de șapte mari companii naționale de valori mobiliare pentru a lansa un schimb virtual de active în prima jumătate a anului 2023.

Un oficial al unei companii de valori mobiliare a spus că discuțiile necesare înființării sunt în curs de finalizare.

În special, liderul industriei tehnologice din Coreea de Sud Samsung este, de asemenea, implicat în planul de dezvoltare a schimbului de active digitale prin Samsung Securities. În plus, cea mai mare companie bancară de investiții și de brokeraj de acțiuni din țară, Mirae Asset Securities, este, de asemenea, un participant major la acest efort.

Prin crearea unei filiale sub firma afiliată Mirae Asset Consulting, Mirae Asset Securities se pregătește să lanseze o companie de active virtuale. Se pare că angajează cercetători și dezvoltatori pentru active digitale, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și NFT, în conformitate cu acest lucru. În loc să promoveze agresiv industria activelor virtuale, Mirae Asset Securities își menține prezența în grup prin alăturarea unui grup operativ sub Mirae Asset Group.

Samsung Securities, pe de altă parte, cercetează modalități de a intra pe piața token-urilor de securitate bazată pe blockchain.

Intrarea firmelor de valori mobiliare pe piața schimbului de active este în conformitate cu relaxarea regulilor de către administrația Yun Seok-yeol. Asociația pentru Investiții Financiare și industria valorilor mobiliare au cerut în mod repetat „Legea privind drepturile de afaceri în monedă virtuală” și Comisia pentru servicii financiare (FSC) să susțină adoptarea acesteia.

În special, după cum a raportat TheCoinRise, autoritatea de reglementare a sectorului financiar din Coreea de Sud Se pare că FSC plănuiește să interzică accesul intern la schimburile cripto de peste mări nerecunoscute de autoritate de reglementare.

Original Source: https://thecoinrise.com/top-south-korean-securities-companies-to-work-together-on-launching-a-crypto-exchange-in-2023/?rand=1302

Author : Anisha Pandey

Related articles

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...

Crypto World Hopeful Ripple Beats SEC in Landmark XRP Case

Ripple’s native cryptocurrency XRP is soaring amid anticipation that it will be victorious in a landmark securities case...