Bitcoin păstrează 21.000 USD în ciuda vânzării pieței: 19.000 USD în continuare?

Date:

Share post:

Sursa: TradingView

Analiza prețului Bitcoin pentru 21 august 2022 vine într-o notă lentă pentru cea mai mare criptomonedă din lume, deoarece vânzările pieței au încetinit în ultimele 24 de ore. De asemenea, este important de reținut că mișcarea pieței a scăzut semnificativ prețul BTC. Interesant, BTC are o rezistență puternică la nivelul prețului de 25.000 USD, care ar putea să nu se mențină în viitorul apropiat dacă presiunea de vânzare rămâne ridicată pe piața cripto. În plus, dominația pe piață a criptomonedei lider a scăzut, de asemenea, considerabil recent.

Mai mult, așa cum se menționează în documentul nostru Analiza prețului BTC pentru 20 august 2022, jetonul Bitcoin are un suport puternic la nivelul prețului de 20.000 USD care ar putea fi retestat în viitorul apropiat. Se pare că prețurile mai mici ar putea să nu fie posibile.

The date de la CoinMarketCap arată că volumul de tranzacționare al jetonului a scăzut cu 29,81% în ultimele 24 de ore, urmat de o creștere cu 0,52% a capitalizării pieței. Mai mult, Volumul / Capitalizarea pieței are o valoare de 0,06154, în timp ce Dominanța pieței a crescut la 40,05%.

Lumânarea zilnică pentru token s-a deschis la un preț de 21140 USD și a atins un maxim zilnic de 21497 USD. Pe de altă parte, minimul zilnic pentru Bitcoin se ridică la un preț de 21069 USD. Prețul pentru 1 Bitcoin la momentul scrierii este de 21303 USD.

Analiza prețului Bitcoin pentru 21 august pe graficul zilnic

Analiza prețului Bitcoin pentru 21 august 2022 va lua în considerare datele din graficul zilnic de mai jos, cu trei indicatori majori integrați în acesta.

Analiza prețului Dogecoin
Sursa: TradingView

Indicatorul RSI arată o valoare sub 38, deoarece piața rămâne ursoasă pentru Bitcoin.

Linia MACD rămâne sub linia semnalului, pe măsură ce intensitatea divergenței de urs continuă să crească.

Acțiunea prețului pentru Bitcoin retestează extremitatea inferioară a benzilor Bollinger cu șanse considerabile de erupție de urs.

Concluzie

Analiza prețului Bitcoin pentru 21 august 2022 se încheie cu o notă de urs pentru criptomoneda lider, cu șanse de retestare a 19.000 USD.

Original Source: https://thecoinrise.com/bitcoin-retains-21k-despite-market-sell-off-19k-next/

Author : Parth Dubey

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...