Bitcoin își propune să recupereze 22.000 USD, dar sentimentul sugerează prețuri mai mici

Date:

Share post:

Sursa: TradingView

Analiza prețului Bitcoin pentru 24 august 2022 are o notă ușor optimistă pentru cea mai mare criptomonedă din lume, deoarece este clar că tokenul a crescut cu aproape 2,11% în ultimele 24 de ore, iar investitorii se pot aștepta și la creșteri suplimentare ale prețurilor. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, este imperativ ca BTC să păstreze prețurile peste regiunea de preț de 21.000 USD. Dacă nivelul prețului de 21.000 USD nu reușește să se mențină, se poate aștepta ca BTC să retesteze nivelul prețului de 19.000 USD, care este un alt suport esențial pentru moneda cripto de vârf.

După cum s-a menționat în documentul nostru Analiza prețului BTC pentru 23 august 2022, Bitcoin are un suport puternic în jurul nivelului prețului de 21.000 USD și, dacă se menține, ne putem aștepta ca BTC să depășească 22.000 USD din nou. Cu toate acestea, rămâne încă neclar dacă taurii au intensitatea de a depăși nivelul prețului de 25.000 USD.

The date de la CoinMarketCap arată că volumul de tranzacționare al jetonului a crescut cu 2,10% în ultimele 24 de ore, urmat de o creștere cu 2,10% a capitalizării pieței. Mai mult, Volumul / Capitalizarea pieței are o valoare de 0,07916, în timp ce Dominanța pieței a scăzut la 39,85%.

Lumânarea zilnică pentru token s-a deschis la un preț de 24529 USD și a atins un maxim zilnic de 21555 USD. Pe de altă parte, minimul zilnic pentru Bitcoin se ridică la un preț de 21145 USD. Prețul pentru 1 Bitcoin la momentul scrierii este de 21425 USD.

Analiza prețului Bitcoin pentru 24 august pe graficul zilnic

Analiza prețului Bitcoin pentru 24 august 2022 va lua în considerare datele din graficul zilnic de mai jos, cu trei indicatori majori integrați în acesta.

Analiza prețului Bitcoin
Sursa: TradingView

Indicatorul RSI arată o valoare sub 40, ceea ce înseamnă că ursii dețin încă controlul asupra acțiunii prețului Bitcoin.

Linia MACD rămâne sub linia de semnal în timp ce intensitatea histogramei MACD este în scădere.

Acțiunea prețului pentru Bitcoin retestează capătul inferior al benzilor Bollinger și s-ar putea să vedem o erupție de urs.

Concluzie

Analiza prețului Bitcoin pentru 24 august 2022 se încheie cu o notă ușor optimistă pentru criptomoneda lider, cu șanse considerabile de a retesta 19.000 USD.

Original Source: https://thecoinrise.com/bitcoin-aims-to-reclaim-22k-but-sentiment-suggests-lower-prices/?rand=1302

Author : Parth Dubey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...