Az NFT-k sikeres bevételi forrást jelentenek a Nike számára

Date:

Share post:

Web3 és metaverzum stratégiájának előmozdítása érdekében a Nike tavaly decemberben megvásárolta az NFT startup RTFKT-t.

A nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) potenciálisan érdekes bevételi forrást jelentenek a vállalatok számára. Vannak, akiket a véletlen vonz arra, hogy szorosabb kapcsolatokat alakítsanak ki követőikkel, míg mások csak az egy felhasználóra jutó bevétel növelésére koncentrálnak az NFT-bedobások és a merchandising révén. Az NFT-k dollármilliókat hoznak olyan cégeknek, mint a Nike, a Dolce & Gabbana, a Tiffany, a Gucci és az Adidas.

Úgy tűnik azonban, hogy a Nike felfedezte az ideális formulát, és a virtuális kalandokat egyesítette vele legendás metaverzum védjegyjogok elképesztő, 185 millió dolláros bevételt generálni az NFT-eladásokból. Azért, hogy előrelép a web3 stratégia, A Nike megvásárolta az NFT startup RTFKT-t tavaly decemberben, amint arról a TheCoinRise beszámolt.

A 93 millió dolláros elsődleges árbevétel és a 92 millió dolláros jogdíj mellett a vállalat közel 1,3 milliárd dollár tranzakciós volumenre tett szert NFT-i másodlagos kereskedéséből. adat összeállította a Dune Analytics.

A Sneakers témájú MNLTH NFT kollekció, amely 24,22 millió dollárt hozott a sportruházati cégnek, a CloneX után a Nike legnagyobb jogdíjjal rendelkező kollekcióinak listáján a második helyre került, 39,93 millió dollárral.

A következő gyűjtemények is legalább 1 millió dolláros jogdíjat hoztak: Skin Vail: EVOX, MNLTH2, Mint Vial, RTFKT Pod X, CryptoKick és RTFKT Bonus Items.

Nike élvezi az NFT fogadást

A Nike 6362 ETH-t regisztrált a múlt hónapban, annak ellenére, hogy összességében NFT-tranzakcióik csökkentek az elmúlt három hónapban. Legnagyobb hónapja április volt, amikor 12 776 ETH-t hozott, ami meghaladja a 11 357-et 2022 decemberében, amikor az RTFKT-t vásárolta.

Bár a D&G, a Tiffany, a Gucci és a 25,6 millió dollárt, 12,6 millió dollárt, 11,5 millió dollárt és 10,9 millió dollárt összegyűjtő Adidas a Nike legközelebbi versenytársai, a Nike NFT-területen elért óriási sikereinek nagy része a felvásárlásra vezethető vissza. az RTFKT.

A kapcsolat következményei vitathatóak. Úgy tűnik azonban, hogy a mainstream vállalatok számára, ha a web3-stratégiájuk részeként egy teljesen web3-ra összpontosító üzletet vásárolnak, akkor valószínűleg jobb eredményeket hoznak, mint a rövid távú együttműködések kialakítása.

Original Source: https://thecoinrise.com/nfts-turn-to-be-a-successful-revenue-source-for-nike/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...