Az FTX US állítólag már 15 millió dollárért megvásárolja a BlockFi-t

Date:

Share post:

A BlockFi és az FTX.US közötti akvizíciós megállapodás alapára 15 millió dollár, amely a teljesítmény alapján emelkedhet.

Egy friss szerint jelentésa BlockFi és az FTX.US közötti akvizíciós megállapodás alapára 15 millió dollár, amely a teljesítmény alapján emelkedhet.

A vezető kriptovaluta-tőzsde, az FTX.US állítólag tárgyalásokat folytatott arról, hogy a korábban 240 millió dolláros árcédulával szemben mindössze 15 millió dollárért megvásárolja a kriptokölcsönzőt.

A BlockFi teljesítményalapú felvásárlása

A BlockFi vezérigazgatója, Zac Prince a Twitteren azt írta, hogy a 240 millió dolláros összeget „teljesítménykiváltó tényezők” határozzák meg az akvizíciós megállapodás bejelentése után. Egy friss cikk szerint az egyik ilyen kiváltó tényező az, hogy a vállalat december 31-ig megkapja az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet hatósági jóváhagyását a BlockFi Yield hozamtermékéhez, amely 25 millió dollárt engedne fel az FTX.US-tól.

Ezenkívül az FTX.US további 100 millió dollárt fizetne, ha a BlockFi ügyfélvagyona 2023 októberére elérné a 10 milliárd dollárt. Végül, de nem utolsósorban a jelentések szerint az FTX.US beleegyezett, hogy akár 100 millió dollárt, azaz a BlockFi éves működési költségeinek 25%-át fizeti. nyereséget.

Az FTX.US megvásárolhatja a BlockFi-t 15 millió dolláros minimális áron, ha nem tesz eleget ezen feltételek bármelyikének. Azonban továbbra is megvásárolhatná az FTX.US akvizíciós opcióját 2023 októbere előtt a tőzsde által a tranzakcióhoz eredetileg befizetett összeg „két-háromszorosáért”.

A BlockFi egy kriptovaluta-kölcsönzési platform, amely olyan vállalkozásra utal, amely lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy profitáljanak a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollok által kínált hozamokból. A 2021 júliusában 4,8 milliárd dollárra becsült céget a Celsius, a Voyager, a Babel Finance és a CoinFLEX társaságokkal együtt súlyosan érintette egy likviditási probléma a kriptovaluta piac idei brutális összeomlása következtében.

Nevezetesen, A BlockFi határozott megállapodást írt alá az FTX US-vel júliusban egy 400 millió dolláros hitelkeret megszerzése céljából, ahogyan a TheCoinRise beszámolt.

FTX, amelyről állítólag tárgyaltak Robinhood megszerzése júliusban utalt rá, hogy ez „néhány milliárd” van a kezében küzdő cégek támogatása a kriptopiac stabilitásának fenntartása érdekében.

Original Source: https://thecoinrise.com/ftx-us-to-reportedly-acquire-blockfi-for-as-low-as-15m/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

Woman Loses Money To Crypto Scam Via Match Making Site In Mumbai

Crypto fraud has become an issue in the last few years, causing pain and losses for the victims....

One Year Before the Bitcoin Halving 2024: How to Prepare

With just one year left before the much-anticipated Bitcoin halving event, experts and investors in the crypto industry...

Bitcoin, Other Crypto See $360 Million Sold Off In Single Day

Bitcoin (BTC) and other cryptocurrencies sustained a considerable blow as the U.S. Federal Reserve’s decision to raise interest...

Investor Caution Advised by SEC on Crypto Asset Securities

The United States Securities and Exchange Commission (SEC) has issued a warning about investing in crypto. The agency...