Axie Infinity migrează SLP la Origin când intră în sezonul 0

Date:

Share post:

Axie Infinity, o rețea de jocuri online bazată pe token nefungibil (NFT) a anunțat că platforma sa play-2-earn (P2E) va nu mai oferă recompense simbol în modul său de joc clasic.

Totul este în încercarea de a redirecționa atenția jucătorilor săi către un nou mod de joc, Axie Infinity Origin. Manifestând pozitivitate, echipa responsabilă cu dezvoltarea acestui nou joc speră că mutarea va ajuta la propulsarea jucătorilor către Axie Origin și nu în afara rețelei.

Anterior, jucătorii au primit Smooth Love Portion (SLP), care este simbolul nativ al jocului, bătut în modul clasic Axie Infinity, ca recompensă pentru joc. Acum, SLP-ul va fi indisponibil în modul clasic, dar a fost mutat la Axie Infinity Origin. Prin urmare, pentru ca jucătorii să câștige SLP, ar trebui să exploreze noul lansat Origin.

Noul mod de joc este încă analizat pentru a evita erorile, abuzurile și orice alte exploatări. Prin urmare, opțiunea de batere va fi inaccesibilă în următoarele 30 de zile sau până la finalizarea completă a verificărilor de monitorizare.

Origin Sezonul 0 este aici

Origin este cel mai recent progres al platformei de jocuri Axie Infinity, numită Axie Battles v3. Jocul a fost dezvoltat pentru a trece prin patru faze, dintre care se află în prezent în Faza 2. În prezent se află la Sezonul 0 (Faza 2), care este ultimul nivel înainte de a trece la Faza 3. În cele din urmă, Sezonul 0 se va întinde pe 30 de zile.

În timpul sezonului 0, vor fi analizate toate ajustările necesare, cum ar fi costul de creație, toate recompensele, echilibrarea cărților și alte elemente ale jocului. Oricine s-a descoperit că nu respectă termenii Axie Infinity va fi reglat și modificat în Sezonul 0 înainte de a trece în sfârșit în Sezonul 1.

Pentru a ilustra, Vince, un membru al echipei Origin a conceput un videoclip pentru a dezvălui adăugirile și modificările semnificative ale sezonului 0. În videoclip, el a evidențiat schimbările de cioburi de lună și recompense, schimbări de potrivire și de stele victoriei, rune și farmece NFT, SLP și modificări de crafting.

Faza actuală a dezvoltării jocului care implică tranziția SLP la Origin este considerată a fi o tehnică pentru a crea un echilibru în economia SLP. Multe alte ajustări au fost implementate înainte și urmează să vină mai multe în zilele următoare.

Original Source: https://thecoinrise.com/axie-infinity-migrates-slp-to-origin-as-it-enters-season-0/

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Coinbase Plan to Keep Customer Disputes out of Court

Coinbase is arguing in the Supreme Court to put an automatic stay on its legal cases, citing the...

XRP Price Rallies To 4-Month High Amid Renewed Optimism For Ripple

XRP price rallied sharply today, soaring to new heights and leaving cryptocurrency enthusiasts thrilled. The digital asset has...

Bitcoin (BTC) Price Begins Massive Rally

After a massively bullish week, the Bitcoin (BTC) price has cleared a crucial resistance level that could trigger...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 22 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...