A Zetly egy forradalmian új, minden-az-egyben sportplatformon dolgozik

Date:

Share post:

A Zetly 12 játékos és idegenbeli játékot kínál a Play to Earn megoldásokkal kombinálva.

Tallinn, Észtország – A Zetly OU, a lengyel-észt cég egy olyan platformon dolgozik, amely újradefiniálja a sportklub szurkolói elkötelezettségének világát. Az innováció egyesíti a klubok és szövetségek új bevételi forrásainak megteremtését belső valutájuk – klubtokenek – kibocsátásával. A termék a közösség bevonásának új módjai alapján üzleti stratégiákat is létrehoz. A piac uralása érdekében a Zetly az oktatásra, a Zetly Akadémia tervezésére, klubok, sportszervezetek és sportolók oktatására fogad.

Az új valóság ligák, szövetségek és sportklubok számára

A komplex kommunikáció problémájának megoldására a Zetly bejelentette az All in One Platform – Sport Module alapmodulját. A sportrajongók és klubok számára készült. Ezzel a technológiával a klubok és szövetségek a szurkolói elkötelezettségüket egy másik szintre helyezhetik, létrehozva és kiadva saját segédeszköz-jelzőket. Emellett Zetly felismeri a sportegyesület megfelelő belső és külső kommunikációjának hiányát. A Zetly által kínált Sport HUB lehetővé teszi a CMS rendszerrel felszerelt alkalmazások elindítását az összes érdekelt féllel és szurkolóval való kommunikáció kezelésére. A Sport HUB elsősorban a digitális NFT gyűjtemények létrehozásához használható indítópulttal lesz felszerelve, és teljes mértékben integrálva lesz a globális Zetly Platformmal. A virtuális javak közötti digitális kereskedés lehetővé tétele érdekében egy dedikált piacteret készítenek a sportgyűjtemények számára.

A digitális gyűjtemények valósága

Ha már a piacterekről beszélünk – az NFT-k a blokklánc terén fellendültek az elmúlt hónapban. Az OpenSea kevesebb mint 2 év alatt 1100%-kal növelte munkaerő-állományát. Nincsenek azonban olyan minőségi megoldások, amelyek barátságos infrastruktúrát kínálnának mindkettőnek: NFT-tokeneket hozhat létre és értékesíthet a sportrésben. Itt jön ki a Zetly NFT Creator az erdőből.

„Ennek a modulnak köszönhetően a platformfelhasználók egyetlen platformon hozhatnak létre és értékesíthetnek digitális NFT-tartalmakat” – mutat rá Michal Glijer, a Zetly vezérigazgatója és társalapítója.

P2E megoldások használata a közösség bevonására

A közösség további bevonása érdekében néhány sportszövetség egyszerű P2E mobiljátékokat bocsát ki, amelyeket rajongóik szeretnek játszani. Eszközt kell adni a rajongók szenvedélyével kapcsolatos ismeretek bővítéséhez. A probléma az, hogy minden klubnak, szövetségnek vagy ligának vannak szurkolói, de nincs olyan entitás, amely segítene nekik felfedezni a blokkláncot és a P2E teret a további szerepvállaláshoz. A piaci rést kitöltve a Zetly 12 játékos és idegenbeli játékot kínál a Play to Earn megoldásokkal kombinálva. Az Away Games megoldásai lehetővé teszik a rajongók számára, hogy virtuálisan és élőben is bővítsék tudásukat. A szurkolók olyan játékosokat is megismerhetnek, akik fontosak voltak ennek a klubnak. Azok, akik úgy döntenek, hogy idegenben játszanak a klubjukkal, ugyanezt tehetik. Bevezetett gamification megoldások, hogy kapcsolatokat építsenek ki az egyes klubok közösségével.

A legközelebbi jövő

A közelmúltban a Zetly csapata több tucat együttműködési szerződést írt alá sportszervezetekkel, technológiai, jogi és pénzügyi cégekkel. Jelenleg arra készülnek, hogy több tekintélyes Launchpad-en kiadják a tokeneket, és megjelenjenek a CEX-en, hogy bővítsék látásmódjukat.

Médiakapcsolat

Márka: Zetly OU

Kapcsolattartó: Krystian Dryniak

E-mail: contact@zetly.io

Weboldal: https://zetly.io/en/

Original Source: https://thecoinrise.com/zetly-is-working-on-a-revolutionary-all-in-one-sport-platform/?rand=1294

Author : Armands Bite

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...