A Telegram vezérigazgatója egy NFT-piactér ötletét fontolgatja a felhasználónevek számára

Date:

Share post:

Pavel Durov, a Telegram üzenetküldő alkalmazás vezérigazgatója egy új piactér ötletét fontolgatja, ahol a felhasználónevekkel NFT intelligens szerződésen keresztül lehet kereskedni.

Durov megosztott az ötletet a távirati csatornáján, a „Durov’s channel” küldött üzenetében fejezte ki, miközben izgatottságát fejezte ki a legutóbbi TON pénztárca- és domainnevek árverése miatt.

A The Open Network (TON) eladásainak sikeréből ihletet merítve Durov azt javasolja, hogy a felhasználóneveket a blokklánc eszközeiként elárverezzék. Ezenkívül Durov azt mondta, hogy a Telegram 700 millió felhasználója mellett számos fülbemászó felhasználónév lesz elérhető, köztük mind a négy betűs felhasználónév, például a @bank és a @ajándék.

A fülbemászó felhasználónevek kereskedése mellett Durov szerint az üzenetküldő alkalmazás egyéb funkciói, például matricák, hangulatjelek vagy csatornák a piac részévé válhatnak.

A TON DNS értékesítés júliusban indult, és több mint 2 000 .ton domain nevet adtak el összesen 2 392 002 Toncoinért. A legtöbb bevételt hozó domain név (wallet.ton) 215 250 Toncoinért kelt el.

A vezérigazgató azt a TON blokkláncot szeretné átvenni, amelyet csapata a tervezett piac befogadására épített.

Amellett, hogy ő a TON programozási nyelvének eredeti fejlesztője, Durov szerint a blokklánc sebessége, használhatósága és skálázhatósága előnyt jelent, hozzátéve, hogy könnyen megírhatnának egy golyóálló intelligens szerződést a hálózat számára.

A TON hálózat, korábban Telegram Open Network, 2018-ban indult az üzenetküldő alkalmazás mellett. Eredetileg a Telegram digitális fizetéseinek feldolgozására tervezték.

A közösség által vezérelt blokklánc-projekt Proof-of-Stake konszenzusos mechanizmust használ, amely lehetővé teszi a gyors tranzakciókat és a decentralizált alkalmazások (Dapps) széles skálájának támogatását.

A közösségi média platformok integrálják az NFT-ket

A Telegramon kívül a Meta, egy közösségi média óriás, amely arra törekszik, hogy lábnyomot faragjon a feltörekvő metaverzum piacon. megkezdte az NFT-k bevezetését különböző országokban kezdeti tesztelési fázis után.

A platform integrálta a Coinbase pénztárcát és a Dappert, hogy a felhasználók bemutassák NFT-jüket. Folynak a tervek arra is, hogy a felhasználók megjeleníthessék NFT-jüket a Facebookon.

A Twitter, egy másik mikroblog platform debütált a metaverzumban egy NFT profilkép funkcióval prémium felhasználók számára.

Original Source: https://thecoinrise.com/telegram-ceo-mulls-idea-of-an-nft-marketplace-for-usernames/?rand=1294

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

ChatGPT Can Now Browse The Internet

ChatGPT, the AI-powered language bot that has taken the world by storm, has just added more firepower to...

Why These Crypto Traders Are Bearish on Bitcoin (BTC) Price

These two renowned crypto traders have been vocal about their bearish outlook for the Bitcoin (BTC) price and...

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023

Analyse du prix du Bitcoin pour le 24 mars 2023, Bitcoinla première plus grande crypto-monnaie basée sur la...

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023

Análisis de precios de Bitcoin para el 24 de marzo de 2023, Bitcoinla primera criptomoneda más grande basada...