A Shiba Inu megtartja a 0,000013 dollárt, függetlenül a szélesebb piactól

Date:

Share post:

Forrás: TradingView

A Shiba Inu 2022. augusztus 23-i árelemzése a SHIB token esetében mackós hangot mutat, mivel a világ 2. legnagyobb mémérméje továbbra is lefelé tartó trendben rekedt. Ezenkívül azt is fontos megjegyezni, hogy a SHIB-nek problémái lehetnek az emelkedő trend elindításával, de jelentős az esély arra, hogy az érme ára a 0,000013 dolláros árszint felett marad. Ez egy korábbi ellenállási régió a SHIB token számára, amelyet a token jelenleg támogatási szintként tesztel újra. Ezenkívül van egy másik támogatás is a tokenhez, amely 0,000010 dolláros árszinten jelen van.

Ezenkívül, amint azt a mi SHIB árelemzés 2022. augusztus 22-rea Shiba Inu árakciót a közeljövőben továbbra is a medvék uralják, mivel a jelenlegi helyzet a kereskedési volumen hiányát mutatja.

Az adat A CoinMarketCap azt mutatja, hogy a SHIB kereskedési volumene 6,86%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, miközben a token piaci kapitalizációja 2,01%-kal csökkent ugyanebben az időtartamban. Ezenkívül a Volume / Market Cap Ratio értéke 0,06228, míg a token piaci dominanciája 0,71%-ra esett vissza.

A Shiba Inu napi gyertyája 0,00001348 dolláros áron nyílt meg, és elérte a 0,00001352 dolláros napi csúcsot. Ezenkívül a token napi minimum ára 0,00001335 USD. 1 SHIB ára a cikk írásakor 0,00001 USD346.

Shiba Inu árelemzés a napi grafikonon augusztus 23-án

A Shiba Inu 2022. augusztus 23-i árelemzése figyelembe veszi az alábbi napi diagramba integrált mutatók adatait.

Shiba Inu árelemzés
Forrás: TradingView

Az RSI mutató 52 alatti értéket mutat, ami megerősíti, hogy a Shiba Inu árakciót továbbra is a bikák irányítják.

Az MACD vonal a jelvonal alatt van, megerősítve a SHIB mém érme bearish forgatókönyvét.

A Shiba Inu árakció jelenleg a Bollinger Bands középső zónáját teszteli, utalva arra, hogy alacsonyabb árak következhetnek.

Következtetés

A Shiba Inu 2022. augusztus 23-i árelemzése a SHIB token lemaradásában végződik, mivel a befektetők arra számíthatnak, hogy a SHIB megtartja a 0,000013 dolláros árszintet.

Original Source: https://thecoinrise.com/shiba-inu-retains-0-000013-irrespective-of-the-broader-market/?rand=1294

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...