A Samsung Securities azt tervezi, hogy elindítja kriptovaluta-tőzsdéjét

Date:

Share post:

A Samsung Securities pénzügyi óriáscég a javaslattal erősíti kriptopozícióját dob egy kriptovaluta tőzsdéről.

A jelentések alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a Samsung jelenleg tanulmányokat és kutatásokat végez a kriptográfiai csereterületre való belépés legjobb stratégiáiról. Korábban 2021-ben kudarcot vallott egy kriptográfiai vállalkozás, amikor nem tudta megszerezni a szükséges tehetségeket az újonnan kifejlesztett kriptokereskedési platform kezeléséhez.

A Samsung Securities azon hét dél-koreai brókercég közé tartozik, amelyek előzetes jóváhagyás iránti kérelmet nyújtottak be. Az alkalmazás egy előzetes jóváhagyás, amely engedélyt kér kriptotőzsde létrehozására. A Mirae Asset Securities egy másik olyan cég, amely kérelmet nyújtott be.

A Mirae Asset Securities piaci kapitalizációja alapján a legnagyobb befektetési banki és tőzsdei brókercég Dél-Koreában. A befektetési banknak leányvállalata van a Mirae Consulting leányvállalata alatt. A tanácsadó leányvállalat feladata technikai személyzet felvétele különféle kriptovalutákhoz, beleértve a Bitcoint (BTC), az Ethereumot (ETH) és a nem helyettesíthető tokenekeket (NFT).

Amint jelentkezésüket jóváhagyják, ezek a vállalatok 2023 első felében kezdik meg működésüket kriptotőzsdeként. A pletykák szerint a dél-koreai kriptoipar iránti megnövekedett érdeklődés az új elnök kinevezésének eredménye.

Dél-Korea nyit a kriptoipar előtt

Yoon Suk-Yeol éppen most vette át az elnöki tisztséget az országban, és új pozíciót kíván elérni az országot mint kriptoközpontú nemzetet. Választási kampánya során garantálta a polgároknak, hogy a BTC és más kriptovaluták deregulációja megkezdődik, amint ő lesz az elnök.

Akkori nyilatkozatában azt mondta;

“Át kell állnunk a negatív szabályozási rendszerre, hogy legalább a virtuális eszközök piacán ne legyen aggodalom.”

Eltekintve attól a sok vállalattól, amely Dél-Koreában szándékozik kriptotőzsdét létrehozni, az ázsiai ország általában véve szigorítja a kriptoipart. Még meggyőzőbb az a tény, hogy Dél-Korea partnerséget kötött a Pénzügyi Szolgáltatások Bizottságával (FSC). tervezési irányelvek a kriptográfiai szabályozáshoz.

A partnerség célja, hogy segítsen megvédeni a dél-koreaiakat a volatilis kriptopiac kockázataitól és bizonytalanságaitól.

A közelmúltban Dél-Korea bejelentette, hogy mintegy 10-50%-os ajándékadót kíván kivetni az airdropsra. Ez annak a megfontolásnak köszönhető, hogy a crypto airdrops ajándékok, ezért az adót fizető kategóriába tartoznak.

Original Source: https://thecoinrise.com/samsung-securities-plans-to-launch-its-cryptocurrency-exchange/?rand=1294

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...

Matter Labs Deploys FIrst Permissionless ZK Rollup Mainnet

Matter Labs has launched its zero-knowledge EVM mainnet zkSync Era in Alpha, marking the first-ever launch of a...