A legjobb dél-koreai értékpapír-társaságok együtt fognak működni egy kriptotőzsde 2023-as elindításán

Date:

Share post:

A hírek szerint több dél-koreai hazai értékpapírcég 2023 első felében kriptotőzsdét indít.

A jelentések szerint több dél-koreai hazai értékpapír-társaság jelentkezett, hogy 2023 első felében virtuális eszköztőzsdét indítson.

A szerint jelentés A NewPim által a Pénzügyi Befektetési Szövetség alá tartozó hét nagy hazai értékpapír-társaság úgy döntött, hogy együtt dolgoznak az új kriptotőzsdén. Sőt, állítólag a dél-koreai pénzügyi hatóságok engedélyét és letelepedését kérik 2022 második felében.

A jelentés szerint a Pénzügyi Befektetési Szövetség tervezett virtuális eszközcseréje „nemcsak üzleti modelleket, hanem független üzletágakat is keres minden egyes értékpapír-társaság számára”.

Új kriptotőzsde 2023 elején

Augusztus 22-én az értékpapíripar nyilvánosságra hozta, hogy cégalapítást és a pénzügyi hatóságok előzetes engedélyét hét nagy hazai értékpapírcég kérte, hogy 2023 első felében virtuális eszköztőzsdét indítsanak.

Egy értékpapírcég illetékese elmondta, hogy az alapításhoz szükséges megbeszélések lezárás alatt állnak.

A dél-koreai technológiai iparág vezető vállalata, a Samsung szintén részt vesz a digitális eszközcsere fejlesztési tervében a Samsung Securities-en keresztül. Emellett a hírek szerint az ország legnagyobb befektetési banki és tőzsdei brókercége, a Mirae Asset Securities is jelentős résztvevője a törekvésnek.

A Mirae Asset Securities leányvállalatának létrehozásával a Mirae Asset Consulting leányvállalata alatt egy virtuális eszköztársaság elindítására készül. Nyilvánvalóan kutatókat és fejlesztőket alkalmaz olyan digitális eszközökhöz, mint a Bitcoin, az Ethereum és az NFT-k, ennek megfelelően. A virtuális eszközipar agresszív népszerűsítése helyett a Mirae Asset Securities fenntartja jelenlétét a csoportban azáltal, hogy csatlakozik a Mirae Asset Group munkacsoportjához.

A Samsung Securities viszont azt kutatja, hogyan lehet bejutni a blokklánc alapú biztonsági token piacra.

Az értékpapír-cégek belépése az eszköztőzsdei piacra összhangban van a Yun Seok-yeol adminisztráció szabályainak enyhítésével. A Pénzügyi Befektetési Szövetség és az értékpapíripar többször is sürgette a „virtuális valuta üzleti jogairól szóló törvényt”, valamint a Financial Services Commission-t (FSC), hogy támogassák annak elfogadását.

Amint arról a TheCoinRise beszámolt, Dél-Korea pénzügyi szektorának szabályozója Az FSC a hírek szerint a belföldi hozzáférés megtiltását tervezi a szabályozó által fel nem ismert tengerentúli kriptotőzsdékre.

Original Source: https://thecoinrise.com/top-south-korean-securities-companies-to-work-together-on-launching-a-crypto-exchange-in-2023/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

G7 ускоряет обсуждение строгого регулирования криптовалют

Международная Группа семи, широко известная как G7, по-прежнему обеспокоена крахом и заявлением о банкротстве криптовалютной биржи FTX и,...

A G7 felgyorsítja a megbeszéléseket a szigorú kriptográfiai szabályozásról

A széles körben G7-nek nevezett nemzetközi Hetes Csoport továbbra is aggódik az FTX kriptovaluta tőzsde összeomlása és csődbejelentése...

G7 เร่งการอภิปรายเกี่ยวกับกฎระเบียบ Crypto ที่เข้มงวด

Group of Seven ระหว่างประเทศที่เรียกกันอย่างแพร่หลายว่า G7 ยังคงกังวลเกี่ยวกับการระเบิดและการยื่นฟ้องล้มละลายของการแลกเปลี่ยน cryptocurrency FTX และด้วยเหตุนี้ ผลักดัน เพื่อกฎระเบียบที่แข็งแกร่งและเข้มงวดยิ่งขึ้นสำหรับอุตสาหกรรม crypto เห็นได้ชัดว่าประเทศสมาชิกของสังคมนี้ ได้แก่ สหราชอาณาจักร แคนาดา อิตาลี...

تسعى ناسداك لتقديم خدمات الحفظ على العملات المشفرة

مشغل بورصة ناسداك يريد ذلك يعرض خدمات حفظ العملات المشفرة وتضع بالفعل خططًا لإطلاق الخدمة بحلول نهاية...