A Hodlnaut 193 millió dolláros pénzügyi hiányt könyvel el az UST Crash miatt

Date:

Share post:

A problémás kriptokölcsönző, a Hodlnaut teljes pénzügyi helyzetről számol be hiány egy TerraUSD (UST) összeomlásból körülbelül 190 millió dollárt ér.

A hónap elején eskü alatt tett nyilatkozatot nyújtottak be a szingapúri kriptohitelező igazságszolgáltatási menedzsment iránti kérelmének támogatására. Az eskü alatt tett nyilatkozat szerint felvázolták Hodlnaut kilépéskor történő felfüggesztésének konkrét okát.

Az elvégzett elemzés alapján Hodlnautnak már 391 millió szingapúri dollár fennálló tartozása volt, ami körülbelül 280 millió dollár. Abban az időben csak 122 szingapúri dollár (88 millió dollár) értékű vagyona volt, ami 193 millió dolláros hiányt eredményezett. Ahogy az eskü alatti nyilatkozatban szerepel,

„2022. augusztus 8-án a Hodlnaut Csoport 391 millió szingapúri dollár fennálló kötelezettség-egyenleggel és 122 millió szingapúri dollár becsült realizálható eszközzel rendelkezik kriptovalutában. Ez a pénzügyi helyzet körülbelül 0,31 (azaz 31 cent dolláron) realizálható kriptovaluta eszköz/adósság arányt biztosít a Hodlnaut Csoport számára.

Hodlnaut a TerraUST összeomlást okolja a veszteségekért

ázsiai kriptokölcsönző, Hodlnaut szünetet tartott a visszavonulásnál platformján a bearish piaci állapotra hivatkozva. Jogorvoslatként a kölcsönadó egy behajtási lehetőséget mérlegelt, hogy elkerülje vagyonának kényszer-felszámolását. Néhány nappal később Hodlnaut beadványt nyújtott be az igazságügyi vezetésre a szingapúri legfelsőbb bírósággal.

A kriptohitelező az igazságszolgáltatási irányítást jobb megoldásnak tartotta a kényszer-felszámoláshoz képest, ahol az eszközöket a korábbi magas árhoz képest nyomott áron értékesítik. A legfontosabb, hogy az igazságügyi vezetés megvédi a kripto céget a hitelezőktől és a felszámolástól.

Az igazságszolgáltatási menedzsment kínálatának része egy igazságügyi vezető biztosítása, aki a társaság igazgatói helyett jár el. Kinevezését követően a független igazságszolgáltatási vezető felügyeli a cég ügyeit, beleértve a bírói irányítás folyamatát is.

Végül egy moratórium, amely ideiglenes szünetet tesz lehetővé azon hitelezők számára, akik pert kívánnak indítani a cég ellen.

Jelenleg ezek a hitelezők a becslések szerint körülbelül 17 513. Eközben az ügyfeleknek az igazságügyi vezetés helyzetéről szóló legutóbbi frissítésében a pénzügyi veszteség konkrét okát a váratlanul lezuhant TerraUST-nak való kitettségnek tulajdonította hongkongi leányvállalatának.

A Hodlnaut befektetése a TerraUST-ba 317 millió dollár volt az Anchor Protocol révén. Mire a stablecoin lezuhant, Hodlnaut vesztesége 189,7 millió dollárt tett ki.

Original Source: https://thecoinrise.com/hodlnaut-records-193m-as-financial-shortfall-from-ust-crash/?rand=1294

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Nasdaq Targets Mid 2023 For Crypto Custody Launch

Nasdaq Inc., one of the world’s leading financial institutions and the company behind the popular Nasdaq Stock Exchange,...

Dogecoin: Libdogecoin Update Released For DOGE

Dogecoin (DOGE), the beloved internet meme-turned-cryptocurrency, has once again caught the attention of crypto enthusiasts worldwide. This time,...

IMMUTABLE X (IMX) Sees Slow Growth as Price Struggles

Immutable X reclaimed $1.50 for the first time since May 2022 crypto crash. On-chain metrics show that declining...

Crypto-friendly Custodia Bank Faces Setback As Fed Denies Application For Supervision

The Crypto-friendly Custodia bank, founded by Caitlin Long, a well-known figure in the crypto industry, has been denied...