A Galaxy Digital visszavonja a BitGo kripto letétkezelő felvásárlási tervét

Date:

Share post:

A Galaxy Digital pénzügyi szolgáltató cég a közelmúltban úgy döntött, hogy megszakítja kapcsolatait a BitGo kripto letétkezelővel.

Egy friss szerint közlemény A cég a továbbiakban nem folytatja a BitGo tervezett felvásárlását, mivel az utóbbi állítólag nem nyújtotta be az ügylet követelményeiben említett auditált pénzügyi kimutatásokat az elmúlt évről.

A Galaxy Digital megszakítja a kapcsolatot a BitGo-val

A Galaxy Digital egyértelművé tette, hogy az akvizíciós ügylet megszüntetésére vonatkozó döntésével kapcsolatban nem kell felmondási díjat fizetni. A cég vezérigazgatója és alapítója, Mike Novogratz kommentálta az ügyet, és kijelentette:

„A Galaxy továbbra is jó pozícióban van a siker és a stratégiai lehetőségek kihasználása érdekében a fenntartható növekedés érdekében. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folytassuk a listázási folyamatot az Egyesült Államokban, és ügyfeleink számára olyan kiváló megoldást nyújtsunk, amely valóban egyablakos ügyintézési szolgáltatást nyújt az intézmények számára.”

A SEC értékelésének befejeztével és a tőzsdei jóváhagyás függvényében a Galaxy a tervezett átszervezést és meghonosítást is célul tűzi ki, hogy egy delaware-i székhelyű üzletággá váljon, majd bekerüljön a Nasdaq-ra.

A Galaxy továbbra is elkötelezett vállalati céljainak elérése és a befektetők hosszú távú sikere mellett. Ebbe beletartozik a Galaxy One Prime közelgő bevezetése is, egy vadonatúj termék intézményi befektetők számára, amely egyesíti a kereskedést, a hitelezést és a származékos ügyleteket a minősített letéti hozzáféréssel egyetlen technológiai platformon keresztül.

A cég folyamatosan bővítette jelenlétét a kriptoiparban új partnerkapcsolatokkal és felvásárlásokkal. Nemrég a vezérigazgató azt mondta, hogy a cégnek 1 milliárd dollárja van a kezében és továbbra is több tőkét von be új üzletek megkötésére.

Az nettó átfogó jövedelem Az amerikai kriptoeszköz-kezelő részesedése 1146%-kal 517 millió dollárra nőtt 2021 novemberében az előző év azonos hónapjában elért 41,5 millió dollárról, amint azt a TheCoinRise jelentette. Ez év márciusában a Galaxy Digital-lal együttműködve az amerikai befektetési banki szolgáltatások nagy sikert aratott A Goldman Sachs teljesítette első tőzsdén kívüli kereskedését (OTC) kriptovaluta opciós kereskedés.

Original Source: https://thecoinrise.com/galaxy-digital-cancels-its-plans-to-acquire-crypto-custodian-bitgo/

Author : Anisha Pandey

Related articles

Analiza ceny Bitcoina na dzień 24 marca 2023 r

Analiza ceny Bitcoina na dzień 24 marca 2023 r., Bitcoinypierwsza największa kryptowaluta oparta na kapitalizacji rynkowej, znajduje się...

Анализ цены биткойна на 24 марта 2023 г.

Анализ цены биткойна на 24 марта 2023 г., Биткойнпервая крупнейшая криптовалюта, основанная на рыночной капитализации, находится в нисходящем...

Bitcoin árelemzés 2023. március 24-én

Bitcoin árelemzés 2023. március 24-én, Bitcoin2021 novembere óta az első legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizáció alapján. A Bitcoin...

2023 年 3 月 24 日のビットコイン価格分析

2023 年 3 月 24 日のビットコイン価格分析、 ビットコインは、時価総額に基づく最初の最大の暗号通貨であり、2021 年 11 月以降、下降傾向にあります。 コインコーデックス. 今週の 5 日目は、毎週の平均足ローソク足に基づいて、買い手が価格を支配しようとしているようです。 週間 MACD はわずかにプラスに転じます。 毎週の...