A G7 felgyorsítja a megbeszéléseket a szigorú kriptográfiai szabályozásról

Date:

Share post:

A széles körben G7-nek nevezett nemzetközi Hetes Csoport továbbra is aggódik az FTX kriptovaluta tőzsde összeomlása és csődbejelentése miatt, ezért toló robusztusabb és szigorúbb szabályozás a kriptoipar számára.

Nyilvánvaló, hogy ennek a társadalomnak a tagországai, beleértve az Egyesült Királyságot, Kanadát, Olaszországot, Németországot, Japánt, Franciaországot és az Egyesült Államokat, azt tervezik, hogy felgyorsítják a kriptográfiai jogszabályokról folyó vitákat.

Kidolgozott terveik alapján május közepéig konvergenciának kell lennie a jegybanki vezetők és a pénzügyminiszterek között. A találkozóra néhány nappal azelőtt kerül sor, hogy Fumio Kishida, Japán miniszterelnöke 2023-ban Hirosimában tartja a csúcstalálkozót.

Figyelemre méltó, hogy nyilvánvaló, hogy a bahamai székhelyű FTX kriptovaluta tőzsde összeomlása és a lemondás Sam Bankman-Fried, a vállalat vezérigazgatója (vezérigazgatója) számos szervezet negatív reakcióit váltotta ki. A befektetők jelentős része, különösen az intézményi kereskedők idegessé váltak, és néhányan hozzájuk folyamodtak kiárusítása a JPMorgan felmérése szerint kriptokészleteiket.

Ezek a befektetők tudatosabbá váltak a kriptoipar nem megfelelő irányításával, és néhányuk már nem bízik a szektor integritásában.

Ezenkívül az amerikai bankszektorban két héttel ezelőtt történt katasztrófa ellenségeskedést válthatott ki a születőben lévő kriptoiparral szemben. Crypto-linked pénzintézetek Silvergate Bank, Szilícium-völgy Bank, és a Signature Bank egy héten belül összeomlott bizonyos szabályozási bizonytalanságok miatt.

G7 az átláthatóság helyreállításához a kriptográfiai szabályozással

Jelenleg a G-7 megpróbálja helyreállítani az átláthatóságot, valamint az ügyfelek védelmét olyan irányelvekkel, amelyek irányítják a kriptotőzsdéket és más digitális eszközökkel kapcsolatos szolgáltatókat.

Ezt megelőzően Kazushige Kamiyama, a Bank of Japan (BOJ) fizetési rendszerekkel foglalkozó osztályának vezetője tanácsolta a G7-országok közös kriptográfiai szabályozást fogadjanak el. Bár ezt akkor tette, amikor Oroszország megtámadta Ukrajnát.

Japánban már érvényben vannak a kriptográfiai szabályozások, és vannak biztatott A globális politikai döntéshozók úgy hajtsák végre a digitális eszközökre vonatkozó szabályozást, ahogyan azt a hagyományos pénzügyi eszközökre is érvényesítik. Kanada és az Egyesült Államok korábban is hozott olyan jogszabályokat, amelyeket jelenleg is alkalmaznak. A G-7 nemzetek azonban megpróbálnak szigorú, globális szabványoknak megfelelő kriptográfiai előírásokat előállítani.

A poszt A G7 felgyorsítja a megbeszéléseket a szigorú kriptográfiai szabályozásról először jelent meg Legfrissebb hírek és betekintések a blokkláncról, a kriptovalutáról és a befektetésről.

Original Source: https://thecoinrise.com/g7-hastens-discussions-on-strict-crypto-regulation/?rand=1294

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Ethereum L2 Arbitrum Hit With Sequencer Bug, Halting the Network

Ethereum layer-2 (L2) scaling solution Arbitrum stopped processing transactions on June 7 because its sequencer faced a bug...

Shiba Inu Struggles To Reverse Trend As Price Hits Support Level

Shiba Inu (SHIB) has found itself in a challenging position as it grapples with a prolonged downward trend,...

SEC Chair Gary Gensler Linked to 2019 Advisor Offer: Binance

Binance alleges that United States Securities and Exchange Commission (SEC) Chair Gary Gensler expressed interest in serving in...