A FINTRAC MSB licencet ad ki a Huobi Tech Hbit Technologies számára

Date:

Share post:

A Pénzügyi Tranzakciók és Jelentéselemző Központ a közelmúltban zöld utat adott a Huobi Technek, hogy szolgáltatásait a régióban nyújtsa.

A Financial Transactions and Reports Analysis Center (FINTRAC) nemrégiben zöld utat adott a hongkongi székhelyű Huobi Tech kriptocsere-platformnak, hogy szolgáltatásait a régióban nyújtsa.

A Huobi Tech a közelmúltban bejelentett hogy leányvállalata, a Hbit Technologies Limited sikeresen megszerezte a Money Services Business (MSB) regisztrációs engedélyt a FINTRAC-tól. Az új licenc jelentős mérföldkövet jelent a Huobi üzleti jogi megfelelőségi kiterjesztésében.

A Huobi Tech már feljogosította Kanadában szabályozott szolgáltatások nyújtására

A Huobi Tech bróker üzletága a Hbit Technologies Limited-et foglalja magában, amely jelenleg szabályozott tevékenységek végzésére jogosult Kanadában, beleértve a virtuális valuták kereskedelmét, a pénzátutalásokat és a devizát. A Huobi Tech megfelelőségi lábnyoma Észak-Amerikában fejlődik. Két hónappal ezelőtt, az Egyesült Államokban A FinCEN engedélyt adott a tőzsde leányvállalatának a Money Services Business (MSB) regisztrációhoz.

Észak-Amerika gyorsan növekszik, és jelentős szerepet tölt be a globális bitcoinpiacon. A Chainalysis által készített „The 2021 Geography of Cryptocurrency Report” szerint a havi bitcoin-tranzakciók száma Észak-Amerikában több mint 1000%-kal nőtt 2020 júliusa és 2021 júniusa között. Észak-Amerika is a leggyorsabban halad előre, és megőrzi globális vezető szerepét a jogalkotás terén.

Amerikán kívül a tőzsde a világ más részeire is kiterjeszti szárnyait, és a közelmúltban utalt rá. OTC (OTC) szolgáltatások nyújtását tervezi az Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC) regisztrációja után.

Az idei működési nap a Huobi Tech Brokerage debütált. Azóta a cég OTC Desk üzletága gyorsan növekedett, a teljes kereskedési volumen mára meghaladta a 800 millió dollárt. Terjeszkedése során a Huobi Tech következetesen a „biztonság” és a „megfelelőség” elképzeléseit tartotta elsődleges prioritásnak. A Huobi célja a nemzetközi ügyfélkör további bővítése annak érdekében, hogy több embernek kínálhasson szakértő és biztonságos digitális eszközszolgáltatásokat.

Amint arról a TheCoinRise néhány hete beszámolt, A Taiyi Group megvásárolta a Huobi Global kommunikációs platformját hogy nagyszerű belépést tegyen a metaverzum világába.

Original Source: https://thecoinrise.com/fintrac-issues-msb-license-to-huobi-techs-hbit-technologies/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

Bitcoin To Become Sought-After Asset Over Traditional Finance, This Analyst Says

Bitcoin’s (BTC) potential as a safe-haven asset is gaining traction among investors as recent U.S. bank failures shift...

Ethereum (ETH) Price Clears Long-Term Resistance Level

The Ethereum (ETH) price broke out from a long-term descending resistance line that had been in place since...

Coinbase Plan to Keep Customer Disputes out of Court

Coinbase is arguing in the Supreme Court to put an automatic stay on its legal cases, citing the...

XRP Price Rallies To 4-Month High Amid Renewed Optimism For Ripple

XRP price rallied sharply today, soaring to new heights and leaving cryptocurrency enthusiasts thrilled. The digital asset has...