A Dogecoin 4%-ot ugrott a lomha piac közepette

Date:

Share post:

Forrás: TradingView

A Dogecoin 2022. augusztus 14-i árelemzése a világ legnagyobb mémérméje esetében emelkedett, mivel egyértelmű, hogy a DOGE token közel 4,5%-ot ugrott az elmúlt 24 órában, és a befektetők arra számíthatnak, hogy a mém érme feljebb ugrik a következő napokban, ha a bikák továbbra is irányítják a token árműveletét. Azt is fontos megjegyezni, hogy a token legközelebbi ellenállása a 0,07 dolláros árrégióban áll, amelyet visszaszereztek, és most a bikák megpróbálják ezt támogatási szintre fordítani.

Amint azt a mi DOGE árelemzés 2022. augusztus 13-ána Dogecoin token továbbra is a 0,07 dolláros árrégió felett tartja magát, de elvesztette a 10. pozíciót a piacon, és jelenleg a 11. helyen áll.

Az adat A CoinMarketCap azt mutatja, hogy a Dogecoin kereskedési volumene 33,56%-kal nőtt az elmúlt 24 órában, amit a piaci sapka 3,59%-os emelkedése követett. Sőt, az érme piaci dominanciája 0,86%-ra emelkedett, míg a Volume / Market Cap Ratio értéke 0,05121.

A Dogecoin napi gyertyája 0,07292 dolláros áron nyílt meg, és elérte a napi csúcsot, 0,07760 dollárt. Ezenkívül az érme napi legalacsonyabb ára 0,07262 USD, 1 DOGE ára pedig a cikk írásakor 0,07753 USD.

Dogecoin árelemzés a napi grafikonon augusztus 14-én

A 2022. augusztus 14-i napi grafikonon szereplő Dogecoin árelemzés az alábbi napi grafikon 3 fő mutatója által bemutatott adatokat veszi figyelembe.

Dogecoin árelemzés
Forrás: TradingView

Az RSI mutató 69 alatti értéket mutat, ami azt jelenti, hogy a Dogecoin majdnem eléri a túlvásárolt szintet.

Az MACD vonal és a jelvonal majdnem átfedi egymást, mivel a DOGE token hisztogramja zöld marad.

A Dogecoin árfolyama a Bollinger Bands bullish régiójában található, és kitörésre lehet számítani.

Következtetés

A 2022. augusztus 14-i Dogecoin árelemzés a DOGE esetében emelkedő jegyzéssel zárul, és megnő az esélye a 0,07 dollár megtartására.

Original Source: https://thecoinrise.com/dogecoin-jumps-4-amid-a-sluggish-market/

Author : Parth Dubey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...