A Crypto.com folytatja a Staple Center átfogó átalakítását

Date:

Share post:

Annak ellenére, hogy a kriptovállalatok továbbra is érzik a kripto-tél melegét, a Crypto.com folytatta a Crypto.com Arena tervezett több millió dolláros átalakítását.

Egy friss Twitter-bejegyzésben a Crypto.com megosztott újragondolta az aréna képeit, miután az ikonikus arénában megvalósult kilenc digitális beruházás befejeződött.

A szurkolói élmény javítását célzó figyelemre méltó fejlesztések közé tartozik egy többszintű alagútklub bevezetése. Ez lehetővé teszi, hogy a tapasztalt jegytulajdonosok a kulisszák mögötti ablakon keresztül láthassák a játékosokat és a művészeket, akik belépnek és kilépnek az öltözőből.

Ezenkívül két nagyméretű LED-képernyőt, valamint egy korszerűsített csarnokot is beépítenek az új szolgáltatásokkal és ételkínálattal. Befejezése után a legmodernebb stadiont teljes egészében a cserebélyeggel látják el. A sporthelyszínen az NBA-ben szereplő LA Lakers és LA Clippers, valamint az NHL-es Los Angeles Kings Clippers található.

A 23 éves ikonikus terület továbbra is működőképes és hozzáférhető marad a 2 éves szakaszos felújítási időszak alatt. A Crypto.com 20 évre szóló elnevezési jogot szerzett a Staple Arénára, miután 2021 novemberében 700 millió dolláros partnerségi megállapodást írt alá tulajdonosaival, az AEG-vel.

A 2024 végére tervezett szakaszos felújításokat az eredeti építész, Dan Meis és Ron Turner felügyeli.

A Crypto.com folyamatos fejlődése

Úgy tűnik, hogy a szingapúri kriptocsere-platform nem tántorítja el a növekedést és a globális elismerést, annak ellenére, hogy az év során számos hátránya volt.

A tőzsde folytatta szórványos terjeszkedését azzal, hogy több régióban is megszerezte a hatósági engedélyt szolgáltatásainak nyújtásához. Az évben, A Crypto.com olyan kulcsfontosságú piacokon indította el szolgáltatását, mint OlaszországCiprus, Dél-Korea és Szingapúr a zacskózási szabályozó hatóságok jóváhagyását követően.

A Crypto.com egyben a hivatalos kriptocsere is szponzor a közelgő 2022-es FIFA világbajnokságra Katarban. Az üzlet részeként a crypto.com hatalmas nyilvánosságot kap majd, mivel logója és látványvilága más támogatóké, például a Coca-Cola és az Adidas mellett megjelenik a Mundial számos helyszínén és környékén.

A Crypto.com folyamatos terjeszkedése révén más sportágakban, köztük a baseballban, a Forma-1-ben és az e-Sportban is kötött üzleteket.

Original Source: https://thecoinrise.com/crypto-com-continues-comprehensive-remodeling-of-staple-center/?rand=1294

Author : Godfrey Benjamin

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...