A Coinbase-nek újabb pernek kell néznie egy sor váddal

Date:

Share post:

A panaszos azt állította, hogy a Coinbase nem foglalkozik azonnal az ügyfelek panaszaival, és nem védi ügyfelei vagyonát.

A Coinbase egyik felhasználója pert indított a cég ellen, mert jelentős piaci ingadozások idején nem tudta fenntartani a hozzáférést ügyfelei számláihoz. George Kattula felperes azt állítja, hogy a tőzsde „nem alkalmaz megfelelően szabványos technikákat a fogyasztói számlák biztonságának megőrzésére” a Coinbase pénztárca és számlatulajdonosok nevében.

A felperes szerint a Coinbase „helytelenül és indokolatlanul zárja ki fogyasztóit a számláikhoz és pénzeszközökhöz való hozzáféréstől” per. Azt állítja, hogy ez sérti a vállalkozás azon igényét, hogy olyan technológiát biztosítsanak az ügyfeleknek, amely segít eligazodni a „kriptoeszköz-piacok valós idejű, globális és 24/7/365 természetében”.

A digitális eszközök nagyon ingadozó piacán az inkonzisztens fiókhozzáférés nagy pénzügyi károkat okozhat. Kattula pénzt vesztett, mert „hosszabb ideig” kizárták a számlájáról, ami megakadályozta, hogy bármilyen kereskedést kössön.

Ezenkívül a panaszos azt állította, hogy a Coinbase nem foglalkozik azonnal az ügyfelek panaszaival, és nem védi ügyfelei vagyonát. A beadványon ez áll:

„A Coinbase kudarcai megakadályozták, hogy a felperes és az osztály tagjai „teljes ellenőrzést gyakoroljanak [their] crypto” és „befektetni, költeni, megtakarítani, keresni és felhasználni” vagy kivenni pénzeszközeiket [the exchange] ígéretek.”

További vádakat fogalmazott meg Kattula, aki szerint azzal, hogy megtagadja a bróker-kereskedőként való regisztrációt, és azt állítja, hogy ez kötelező, a Coinbase „merészen semmibe veszi a szövetségi és állami törvényeket”.

Coinbase bajban van

Miután a hírek szerint a Coinbase volt a SEC, vagyis az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet célpontja, a cég részvényei a múlt hónapban estek. A bizottság úgy véli, hogy a tőzsde hibás kilenc tokenizált értékpapír jegyzése miatt.

A közelmúltban a tőzsdének már két per is volt. Az első állítólagos hogy A Coinbase hamis és félrevezető nyilatkozatokat tett ami a COIN részvényárfolyamának meredek csökkenését eredményezte, míg a második bíróságra vonszolta a cserét amiért nem adta meg a szükséges felelősséget kizáró nyilatkozatokat 79 kripto tokenhez.

Original Source: https://thecoinrise.com/coinbase-faces-yet-another-lawsuit-with-a-series-of-allegations/?rand=1294

Author : Anisha Pandey

Related articles

Центральный банк Дании вряд ли внедрит CBDC

В то время как другие страны изучают возможность внедрения своей цифровой валюты Центрального банка (CBDC), Дания заявила об...

A dán központi bank valószínűleg nem fog CBDC-t végrehajtani

Míg más országok a központi banki digitális valuta (CBDC) bevezetését vizsgálják, Dánia kijelentette, hogy nincs azonnali érdeklődése a...

デンマーク中央銀行がCBDCを導入する可能性は低い

他の国々が中央銀行デジタル通貨(CBDC)の実装を検討している一方で、デンマークはデジタル クローネの発行に当面の関心がないことを宣言しました。 デンマーク国立銀行として一般に知られているデンマーク中央銀行の 3 人の総裁の 1 人、Signe Krogstrup 氏 話しました この地域でのデジタル決済の使用の最近の急増と、それが世界経済に与える影響について。 現金の使用が徐々に減少することが脅威になると懸念している他の地域とは異なり、デンマークの中央銀行は異なる意見を持っています。 「すでに述べたように、私たちが今日知っていることに基づいて、民間人の手にある現金が私たちの通貨システムにおける信頼のアンカーであることは私には明らかではありません.デンマークでは確かにそうではありません. 「潜在的な収入の流れや生産的価値のない、投機的でリスクの高い資産」 頂点銀行の総裁は、何らかの形のデジタル決済が検討されるとすれば、ホールセール CBDC になるだろうと感じています。 彼女の意見では、デンマーク国立銀行がすでに中央銀行準備金を提供していることを考えると、ホールセール CBDC...

ธนาคารกลางเดนมาร์กไม่น่าจะใช้ CBDC

ในขณะที่ประเทศอื่น ๆ กำลังสำรวจว่าอาจใช้สกุลเงินดิจิทัลของธนาคารกลาง (CBDC) เดนมาร์กได้ประกาศขาดความสนใจในทันทีในการออกโครนดิจิทัล Signe Krogstrup หนึ่งในสามผู้ว่าการธนาคารกลางเดนมาร์ก หรือที่รู้จักกันโดยทั่วไปในชื่อ Danmarks Nationalbank พูดคุย เกี่ยวกับการเพิ่มขึ้นของการใช้การชำระเงินดิจิทัลในภูมิภาคและผลกระทบต่อเศรษฐกิจโลก ซึ่งแตกต่างจากภูมิภาคอื่น ๆ ที่กลัวว่าการใช้เงินสดที่ลดลงทีละน้อยจะเป็นภัยคุกคาม ธนาคารกลางเดนมาร์กมีความคิดเห็นที่แตกต่างออกไป “ตามที่ระบุไว้แล้ว...